spineshank Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Strašně rád bych to tvoje kolo zkusil, fakt, strašně Furt koukám na tu zadní stavbu a vypadá to super...určo není problém a můžu jen doporučit,myslím že budeš lapen do klanu LV v okolí to nikdo nesedlá??
TLD Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Spine, na to Tvoje kolo se strasne pekne kouka. Mas to moc hezky.tl
Qvido Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 frantik: qvido: na ty trase se nekdy snad i potkame pri nahodny vyjizdce:))Jasně , občas když jedu na tuhle stranu protáhnu to do Klánovického lesa, včera jsem ale vynechal abych nedopadl jako ten hledač pokladů. Ono když to valí bajker potichu hlubokým lesem tak se může snadno přimotat k nějaké nepleše a on+ona v autě to být zrovna nemusí.Za ta léta co jezdím jsem se v těch našich lesích k divnejm situacím přichomejtnul, nevím co se dělo ale na milence nabo geocaching to nevypadalo..Pak jsem to valil už se slušnou porcí km v nohách 30 mezi stromama a dost často se ohlížel, to prosím nejsem moc srab.
spineshank Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Spine, na to Tvoje kolo se strasne pekne kouka. Mas to moc hezky.tlmoc díky ,věřím že taky rozšíříš řady až to v tobě uzraje já doufám že letos ještě počasí bude krásný a prožijem na biku hodně srandy co tu jezdíme
Klabrdon Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Spine: Počasí bude,neboj :-) Musíme ještě nějký kilometry natočit:-) Upraveno 14. října 2014 uživatelem Klabrdon
TLD Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 O pocasi se nebojim a kdyz bude chut, tak za tu hodku se v lese taky nerozpustim:)Treba jo, konecne jsem si ustalil favority a castku co chci investovat a pres zimu to v klidku promyslim, at jsem na jare ready. Pokud to vyjde, tak na prelomu duben/kveten valim na 14 dni na jih - pres Francii do Bardenas, kolo bych si moc rad vzal sebou:)tl
Gustaf Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Jasně , občas když jedu na tuhle stranu protáhnu to do Klánovického lesa, včera jsem ale vynechal abych nedopadl jako ten hledač pokladů. Ono když to valí bajker potichu hlubokým lesem tak se může snadno přimotat k nějaké nepleše a on+ona v autě to být zrovna nemusí.Za ta léta co jezdím jsem se v těch našich lesích k divnejm situacím přichomejtnul, nevím co se dělo ale na milence nabo geocaching to nevypadalo..Pak jsem to valil už se slušnou porcí km v nohách 30 mezi stromama a dost často se ohlížel, to prosím nejsem moc srab. to je ten les, jak tam jsou ty duchove?
shotik Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Qvido: o tom vic do sz pls. Co se delo v lese u klanovic ? Jinak kdyby park ve Vinori byl delsi tak by to byl paradni sjezd. Takhle sem za par vterin dole a kor kdYz zaprsi tak i zadelanej
Qvido Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Qvido: o tom vic do sz pls. Co se delo v lese u klanovic ? Jinak kdyby park ve Vinori byl delsi tak by to byl paradni sjezd. Takhle sem za par vterin dole a kor kdYz zaprsi tak i zadelanej http://praha.idnes.cz/dalsi-razie-v-klanovickem-lese-dea-/praha-zpravy.aspx?c=A140815_094654_praha-zpravy_bur Přestalo pršet, jsem krapet od rána nasranej a protože mám neplánované volno vyrážim se trochu zaprasit od bahýnka !
spineshank Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 O pocasi se nebojim a kdyz bude chut, tak za tu hodku se v lese taky nerozpustim:)Treba jo, konecne jsem si ustalil favority a castku co chci investovat a pres zimu to v klidku promyslim, at jsem na jare ready. Pokud to vyjde, tak na prelomu duben/kveten valim na 14 dni na jih - pres Francii do Bardenas, kolo bych si moc rad vzal sebou:)tlmyslím že aŤ vybereš co vybereš,budeš spokojenej hmm krásnej výlet a ještě k tomu 14 dní,to zní parádně,jel bych hned s tebou
TLD Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Tak pojed:), muj partak, kdyz jsem se zminil, ze beru kolo rekl, ze jsem debil a nikam se mnou nejede a zbytek party je taky nadsenej:)Musim vyresit nejakej peknej nosic jeste, na moje auto trosku problem.Gustaf, rad bych zkusil toho jekylla, ale malinko na nej ,,chladnu'':), pak LV 301, Runu v2 a kdyz zustanu u trail biku tak Altitude od RM a Trigerra od Canona. A kdyby byla nejaka akce na Intense, tak carbine:). Momentalne ,,vede'' Rune a 301. Slusnej chaos co ? tl
Gustaf Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 jackyll, canon a 301 to tak znam..zbytek bych musel googlovat :-D takze peknej rozptyl. co mas za auto, ze je problem sehnat nosic?nebo chces nejakej za auto na kouli?
spineshank Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 výběr je více než slušnej,co kolo to parádní kousek...takže jsem fakt zvědavej kam tě srdíčko zatáhne,ale aŤ to bude z toho cokoliv,bude to paráda a lahůdka
TLD Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Gustaf, Runa je od Banshee, Trigerr od C´dale, Carbine je Intense a Altitude od Rocky Mountain. Chtel bych nosic na tazny nebo reservu, ted mam nejakej svedskej a stoji za ho...., tak dobrej na kola pro prcky(foto).Spine, to ja taky:). Asu to budu resit i hlavou jak je to se servisem a tak. No, nejak to dopadne Auto na cesty mam toto.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 ciwe do tahovyho nakladaku to narvi na sedadlo spolujezdce :-D
spineshank Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 tak to jse slušný expediční vozítko
camlost Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Kdybych z těch uvedených měl volit já, uvítali by mě mezi sebe vyznavači LV. :-) Odesláno vlastní ťapkou
TLD Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 JJ, jsem s tim moc spokojenej:) Dovnitr to nedam, tam je spousta věci a v kufru je komplet regal systém. Stanu se na dalku vzdat nechci, tak jedine ten zaves.tl
maama Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Jeden si vyjede na kolo, potka blondynu bezkyni, kouka ji na krasny lejtka, stehna, premejsli, kde to konci...A konci to takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky