Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako clovek se musi posadit a zkusit,ja vim ze nikdy 29 nebudu vozit:-)

26/27,5 je proste ideal

Ale Epic je peknej,kamos jej vozi v S works,dalsi ma Scalpela carbonovyho,oboje zajimavy kola,ale pro me to neni:-)

Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 20:00, wave ceptor napsal:

za 3-4 roky už 26 nebude.....všechno bude na 29"

:lol2: to nemyslíš vážne že?

když pominu že 26" kola budou pořád,tak dominovat budou 26"převlečený za 27,5"....29"samo taky.ale nebudou dominantní rozměr trhu

Odesláno

No, mam to na jezdeni, tak jezdim a nekoukam jestli je blato nebo ne:) a navic za 10-15min je pak kolo jak nove.

Spine dik, to je karbonovej, aby nebyl tezkej. Stal balik:)

Sedlo je objednany, i s objimkou. Ceka v kanade, tak se na nej tesim:)

tl

Odesláno (upraveno)
  V 27. 2. 2015 v 20:53, spineshank napsal:

:lol2: to nemyslíš vážne že?

když pominu že 26" kola budou pořád,tak dominovat budou 26"převlečený za 27,5"....29"samo taky.ale nebudou dominantní rozměr trhu

budou. v kategorii nad 30t. kč ano

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odesláno
  V 28. 2. 2015 v 8:01, wave ceptor napsal:

budou. v kategorii nad 30t. kč ano

tak já to beru tak,že od nějakejch 25 a víc stejně začínají slušný kola,takže těch 30 s tebou souhalsím :cheers: 

Odesláno (upraveno)

tak příští tejden maj v liedlu opět cyklo věci. docela me zaujal ten pracovní stojan. za 8stovek....stojibto za to? pak možná ten camelbag...taky nevypadá zle. pak jen do něj pořídit nádobu na vodu...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 7:46, Gustaf napsal:

tak příští tejden maj v liedlu opět cyklo věci. docela me zaujal ten pracovní stojan. za 8stovek....stojibto za to? pak možná ten camelbag...taky nevypadá zle. pak jen do něj pořídit nádobu na vodu...

no mám ho už 2 roky tuším a nemůžu říct absolutně nic za ty prachy super stabilní stojan...urču jsou lepší a vymakanější,ale cena bude mnohem horší,takže ti jej můžu jen doporučit :cheers:

Odesláno

Taky se na nej chystam kouknout. Za ty prachy bude myslim super a kdyztak se malinkou ,,potuni´´. Parktool by se me libil, ale ,,deset´´ za stojan nedam, to si radsi kazdej rok uriznu novej spalek:)

tl

Odesláno

já myslím že budeš spokojenej s ním,já jej používám už druhej rok,možná třetí a vše na něm ok,

já si určo koupím ty ponožky co tam mají,mám jich několik za ty roky a jsou fakt super,určo je zkuste kdo je nemá :cheers:

Odesláno

Uvidime. Hele, zrovna ponozky jsem koupil nejaky v lete a strasny. Je to cele umele, noha v tom ,,klouze´´. Zaujali me ty ,,elastaky´´. Na ty juknu. Bych je uzil i na motorku v chladnu.

A koukali jste na pocasi na vikend a hlavne pristi tyden?:) Uz se tesim. Ted trochu bojuju s rymickou a jsem naprdlej, protoze tento tyden jsem si naplanoval sehnat nejaky novy zakazniky, tak obvolavam firmy a pripadam si jak nejakej podomni prodavac:) Jak ja to nesnasim. Tak uz se strasne tesim na bike az si vycistim palici:)

tl

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 9:27, Gustaf napsal:

já nad stojanem vaham... ale camelbag koupim určité, jestli bude ten v černý barvě...

tak já bych to měl naopak,stojan bych vzal,ale ten vak......nevím no,chce to vidě a cítit jakej bude,ale myslím si že lepší vozit bidon

bag na záda ano,ale takovej aby se ti aspoň něco do něj vlezlo kromě vody si myslím

Odesláno

Na bagu bych asi nesetril. Mam 2x camelbak a 2x fox a ty camely jsou kvalitou uplne jinde. Nejen zadove systemy,ale hlavne ty bidony. A ten novejsi uz ma nejake ionty stribra a ta voda tam fakt nehnije. A ze umim bejt cune a nechat ji tam pekne dlouho kdyz zapomenu:) Ty foxacky maj proste takovou plastic-fantastic pachut. Ale je to jen muj nazor, treba ten lidlovej bude ok.

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...