Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 10:14, TLD napsal:

Na bagu bych asi nesetril. Mam 2x camelbak a 2x fox a ty camely jsou kvalitou uplne jinde. Nejen zadove systemy,ale hlavne ty bidony. A ten novejsi uz ma nejake ionty stribra a ta voda tam fakt nehnije. A ze umim bejt cune a nechat ji tam pekne dlouho kdyz zapomenu:) Ty foxacky maj proste takovou plastic-fantastic pachut. Ale je to jen muj nazor, treba ten lidlovej bude ok.

tl

mám ten samej názor jak ty :cheers:

jinak víkend má být fakt pěkně,asi pojedu projet vílu,i když i u mě doznívá ještě nemoc,ale malinko se vyprdět zajedu :clap:

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 10:13, Gustaf napsal:

me přijde v poho...píšou obsah 9l...tak nevím...susenka navíc se do něj snad vejde. používal bych ho jen na delší svihy...jinak mám flasu :-D

no já bral taky jen delší vyjížďky tento,když už baťoh tak aŤ se do toho něco vleze a není to zbytečně velký

Odesláno

Ja sem herberkar, takze vetsinou vozim MULE. A jsem s velikosti spokojenej. Taham porad dusi, lepeni, pumpu, soustku,suchy triko, susenky, banan, multitool, fotak:) Ja kdyz jedu bez baglu, tak sem nervni:)

tl

Odesláno

matt81-jakej ram cekas? a s tou Di2 jsem asi tezkej oldskůl, protoze predstava, ze i s kolem ,,potrebuji´´  diagnostiku me desi:) Ale asi to fungovat bude.

tl

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 10:27, Gustaf napsal:

já sem pořád v servisu...tak nakonec jsem vzal tyhle rykavice...http://www.vipceny.eu/cyklisticke-rukavice/rukavice-author-men-enduro-d-p-darek-v-hodnote-449-/

vypadaj dobře a i cena super,tak teď jen aby ti dlouho vydržely rukavice :cheers:

já dnes jedu pro ten druhej dres a stavím se zpět mrknout i do Lídlu,něco potřebujem na jídlo,tak mrknu i co tam maj

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 9:51, Gustaf napsal:

pumpa je v pohodě...tu mám odzkousenou...

Já sem ji radši věnoval kamarádovi, jak mi přišla fórová  :huh: .. A jak píšou kluci nade mnou, batoh lídlák nebrat! :)

Koukám, že už je v ČR skladem helma Bell Super 2R, asi se na ní budu muset zajít kouknout...  

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 10:46, TLD napsal:

matt81-jakej ram cekas? a s tou Di2 jsem asi tezkej oldskůl, protoze predstava, ze i s kolem ,,potrebuji´´  diagnostiku me desi:) Ale asi to fungovat bude.

tl

Trek Superfly FS 9.9 SSL Project One v matnej ciernej. Di2 uz mam na cestnom, takze diagnostiku uz mam zvladnutu a podla vyjadreni zo Shimana by malo byt XTR ovela viac odtestovane ako ked isla do predaja Dura Di2 ( a s tou som nikdy problem nemal ) 

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 10:58, busdriver napsal:

Já sem ji radši věnoval kamarádovi, jak mi přišla fórová :huh: .. A jak píšou kluci nade mnou, batoh lídlák nebrat! :)

Koukám, že už je v ČR skladem helma Bell Super 2R, asi se na ní budu muset zajít kouknout...

co je na něm tak na hovno? páře se nebo...?
Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 11:55, Klabrdon napsal:

To zládnu pusou:-)

Kola ne:-))))

no já bych zase s ní tak na city nehrál a nelíbal bych se s ní :lol2:  :lol2: a lízačka už vůbec,asi bych šel rovnou na věc :lol2:  :lol2:

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 11:59, spineshank napsal:

no já bych zase s ní tak na city nehrál a nelíbal bych se s ní :lol2:  :lol2: a lízačka už vůbec,asi bych šel rovnou na věc :lol2:  :lol2:

Já sem ale romantik!!!! A navíc chci aby si to taky užila :lol2: :clap:

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 12:03, Klabrdon napsal:

Já sem ale romantik!!!! A navíc chci aby si to taky užila :lol2: :clap:

tak jasný,jen nevím jestli to nebude s tím jejím orgasmem marnej boj :lol2:

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 10:58, busdriver napsal:

Já sem ji radši věnoval kamarádovi, jak mi přišla fórová  :huh: .. A jak píšou kluci nade mnou, batoh lídlák nebrat! :)

no pak dej nějaký info o ní,jak to vypadá s reálu a jak sedí a jak se to nandává :cheers:

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 12:06, spineshank napsal:

tak jasný,jen nevím jestli to nebude s tím jejím orgasmem marnej boj :lol2:

Dám vědět, dneska na kolo nejdu tak na to budu mít dost času :P

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...