Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jj..mackat musíš tak jako tak :D

no o no to jde i programovat že můžeš řadit jen jednou páčkou,v tom článku je to malinko popsáno,možností je tady víc,je ale otázkou jestli to přináší něco víc než klasika za mnohem méně,navíc ten aku se musí udržovat,což je další starost navíc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

věřím že to bude chodit naprosto spolehlivě,jen jsem zvědavej jak se na mtb kole vše obalí blatem jak to pak bude fungovat 

co se týče XT/XTR klasického řazení nikdy jsem nezažil že by něco nefungovalo jak mělo,prostě spolehlivé jak má být :cheers:

bylo by fajn kdyby sem Matt písnul tu cenu ,co jsem četl tak to moc na nové kola výrobci nechtějí dávat právě kvůli velkému navýšení ceny

Odkaz ke komentáři

Bedjasson, pekny kolo. Verim, ze to na silnicce chodi pekne, ale na bike? Mam stejny nazor jako Spin. Elektronicky razeni, elektronicky tlumic co delaj Lapici a abych sebou na vyjizdku vozil diagnostiku:) Odmitam to v aute, nechci to ani na kole - to vsak neznamena, ze to neni super a ze to nefunguje:)

tl

Odkaz ke komentáři

spine, Jj..cetl jsem to..tak věřím ze to malá super, když se to i samo doladuje, aby neskrtal řetěz. ale taky zatím nevidím důvod, proč měnit bezproblémovou manuál XT sadu, když mi elektronika za ty prachy nedá takovou přidanou hodnotu...

jj to je pravda,tady se můžeš podívat na ceny,jen podotýkám že ty ceny nejsou v Kč jak vidíš,ale to poznáš jak rozklikneš :lol2:

https://www.google.cz/search?client=opera&q=shimano+xtr+di2+cena&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=shimano+xtr+di2+cena&tbm=shop

Odkaz ke komentáři

...no, kuci japonsští už mockrát předvedli, že to umí. Zatím to využijí povětšinou profíci, ale zkuste si vzpomenout za 10 let. Stejně na tom byly spd, kotoučovky, odpružení, carbon, hliník...Humpolec.

to jo...ale to už pak bude v jiný cenovce...a hlavně i v seriovce...si myslím...Stejně si myslím, že bych den displey, co k tomu patří, někde sundal...položím kolo a bylo by po něm  :lol2:

marty35 pěkný to máš...vítej mezi houpajícími se bajkery  :cheers:

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Marty pěkný!

Já dneska takhle.

post-13715-0-36403900-1427223471_thumb.jpg

Sem si kolo nainstaloval na fotku na kraj lesa u silnice, v duchu se smál že by byla sranda to v tom lese zkusit a aby mi mě ten humor přešel tak mi asi za 5 km rupnul drát v zadním kole.Osma jak víno zbytek cesty žádnej zázrak:-)

Takže kolo zejtra do servisu na opravu a já du hledat nějaký nový levný, lehký a pevný zapletený kola :guitar:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...