kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 takže toto ? http://www.spoke.cz/schwalbe-nobby-nic-evo/Ano :-) jsou tam plaste treti generace novej vzorek vypada moc dobre :-)
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 tak to je super,to má teda Gustaf zase ušetřeno :-) vzdy se da domluvit nejakej ten darek :-)
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 :-) vzdy se da domluvit nejakej ten darek :-)a máš nějaký info na tenhle bajk?? reference atp...
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 jj, vypadaj parádně...A taky dobre drzi stopu valivej odpor taky dobrej :-) jsou super :-)
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 a máš nějaký info na tenhle bajk?? reference atp...Uz jsem ho jezdil co by te zajimalo
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 tak celkově...dojem. a funčnost komponentů....jestli dostačujou...hlavně to deorko. Je mi jasný, že náby XT nebo Deore asi nepoznám, ale řazení a brzdy...?
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 tak celkově...dojem. a funčnost komponentů....jestli dostačujou...hlavně to deorko. Je mi jasný, že náby XT nebo Deore asi nepoznám, ale řazení a brzdy...?Shimano funguje super nove deore 10 je opravdu dobra chod razeni je uz hodne podobny xt naprosto presny jen o neco delsi nez xt ale osobne ho mam na mem novem Ghostu a nemni duvo ho menit naboje XT zasadni rozdil je v ose, brzdy jsou dobre ale s XT se nedaji srovnat jsou vice gumove a ne tak ostre nemaji keramicke pisty paka je lisovany hlinikovy plech xt je vykovek vicko nadobky je plastove u xt hlinik :-)
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Dík za odpověď. o brzdách sem přemejšlel, že bych je pak vyměnil za XT (musí se dát i XT kotouče nebo Deorkový postačí)...přeci jen jsem s nima spokojenej teď. Jsou jejich páky kompatibilní s řezením Deore?
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Dík za odpověď. o brzdách sem přemejšlel, že bych je pak vyměnil za XT (musí se dát i XT kotouče nebo Deorkový postačí)...přeci jen jsem s nima spokojenej teď. Jsou jejich páky kompatibilní s řezením Deore? Jak to myslis kompatibilni jestli jako montaz razeni na brzdy tak ne nejsou IC na to musis mit razeni IC prima montaz -B jesli by te zajimalo neco vice tak mi klidne zitra brnkni na tel.cislo ti poslu do zp. :-)
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) mno teď mám XT brzdy i řazení a páky na řídítkách svým tvarem dosebe jakoby pasují...tak jestli tomu tak bude i při odlišných pákách...respektive Deore a XT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem Gustaf
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) mno teď mám XT brzdy i řazení a páky na řídítkách svým tvarem dosebe jakoby pasují...tak jestli tomu tak bude i při odlišných pákách...respektive Deore a XTJo tak to jo pasuji :-) ale chod je uplne nekde jinde nove jsou mnohem a mnohem lepsi paky jsou polovicni cekova konstrukce i ovzdusneni lepsi to moc zdarile brzdy mam je doma na vsech mich kolech :-) Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem kupko
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Jo tak to jo pasuji :-) ale chod je uplne nekde jinde nove jsou mnohem a mnohem lepsi paky jsou polovicni cekova konstrukce i ovzdusneni lepsi to moc zdarile brzdy mam je doma na vsech mich kolech :-)
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Jo tak to jo pasuji :-) ale chod je uplne nekde jinde nove jsou mnohem a mnohem lepsi paky jsou polovicni cekova konstrukce i ovzdusneni lepsi to moc zdarile brzdy mam je doma na vsech mich kolech :-)tím myslíš XT
kupko Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 tím myslíš XTI deore ,slx,xt. vse pasuje jak razeni tak brzdy ale myslim tim klasiku ne IC razeni.
Krupkic Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 A Gustave, co že ses rozhodl na přechod z xc kola na v podstatě trailový kolo? Né, že bych to neschvaloval, jenom jsem překvapenej
spineshank Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 A Gustave, co že ses rozhodl na přechod z xc kola na v podstatě trailový kolo? Né, že bych to neschvaloval, jenom jsem překvapenej protože dospěl.... D
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 já te ani nevím tak ono tohle amr je něco mezi. vyloženě treilovy je spíš kato,ne?
Doporučené příspěvky