šíma Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) Na CHRN24 se vyskytují pod značkami DuBois 1785 a DuBois et fils různé hodinky označené stejným logem. Níže uvedené v retro stylu se mi zdají být až podezřele pěkné a levné (modifikovaný Unitas, dokonce i verze s rezervou nátahu a cena pod 13k). Škoda jen velkého průměru 45 mm. Jedná se skutečně o jednu a tutéž značku, která se jako nejstarší SWISS MADE pokouší o comeback? Má někdo zkušenost? Díky. Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem šíma
sibirnaya Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 nejsou to kapesni hodinky v jinym pouzdre?
Rodkopf Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Podle mě ne, podle mě má jen někdo zaregistrované jméno: Ti, kteří sbírali peníze prodejem akcií predstavili kolekci zde: http://duboisfils.ch/de/kollektion/dbf001/dbf002-01
šíma Odesláno 12. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 To jo, tu stránku znám, ale kdo tedy vyrábí tuhle kolekci? Dodává to jakýsi Timestore Ag se švýcarskou adresou, ale jako e-shop jsem je nenašel. Unitas vypadá pravě, ale úprava s datumkou, nebo s Power reserve (u manuálu velmi užitečné) bude při malé serii asi poměrně drahá záležitost. Jako bych zdálky cítil pekingskou kachnu...
jktibet Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Na CHRN24 se vyskytují pod značkami DuBois 1785 a DuBois et fils různé hodinky označené stejným logem. Níže uvedené v retro stylu se mi zdají být až podezřele pěkné a levné (modifikovaný Unitas, dokonce i verze s rezervou nátahu a cena pod 13k). Škoda jen velkého průměru 45 mm. Jedná se skutečně o jednu a tutéž značku, která se jako nejstarší SWISS MADE pokouší o comeback? Má někdo zkušenost? Díky.AHOJ....KOUPIL JSEM SI JE CCA PRED DVEMI MESICI! NIC PODEZRELEHO,PROVEDENI SUPER A KOMUNIKACE SE SEFEM DUBOIS ET FILS NA VYSOKE UROVNI,KOUPIL SI JE TAKE MUJ KAMARAD!MOHU POSLAT FOTO.
jktibet Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 AHOJ....KOUPIL JSEM SI JE CCA PRED DVEMI MESICI! NIC PODEZRELEHO,PROVEDENI SUPER A KOMUNIKACE SE SEFEM DUBOIS ET FILS NA VYSOKE UROVNI,KOUPIL SI JE TAKE MUJ KAMARAD!MOHU POSLAT FOTO.VYMENIL JSEM SI S PANEM STEINEMANEM SNAD DVACITKU MAJLU.NENI V TOM CINA ANI NAHODOU....HELE NECO JSEM UZ NA RUCE MEL A MNOHOKRAT S CENOU DAL,JSEM VELICE SPOKOJENY A HODINKY?NA RUCE VYPADAJI JAKO OPRAVDU ZDARILY KOUSEK A ZA TU CENU :-) SEF DUBOIS ET FILS MI PSAL,ZE JSOU SLEVNENY Z 1999 ?.ZA 14-15 TIS JE TO VYNKAJICI MUZIKA
jktibet Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 SLIBENE FOTO,PISI Z CESTY :-) TAKZE NIC MOC FOTKY :-) :-) :-)
Exiztence Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Vždy když vidím CAPS tak je to jako by se na mě příspěvek snažil řvát jak na kkta
jktibet Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Vždy když vidím CAPS tak je to jako by se na mě příspěvek snažil řvát jak na kkta Jojo....máš pravdu,moc jsem se s tím nemazal a věru jsem neřval.Datloval jsem to při jednání,protože mne potěšil zájem o tuhle značku :-)
jktibet Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Vždy když vidím CAPS tak je to jako by se na mě příspěvek snažil řvát jak na kkta kkta....to zn.to....co nechci napsat....připadáš si tak často?
jktibet Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) Zdravím všechny příznivce CHRONOMAGu, navazuji na diskusi o Dubois et Fils Reservé de Marché. Hodinky mají úspěch díky své neotřelosti a vintage vzhledu, šlapou perfektně . Opožďují se za 48 hod - 30 sec. Mějte se fajn a bojujte úspěšně sami se sebou při pohledu na nové kousky. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem jktibet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se