safi Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Pár zajímavých fotek mého oblíbeného kalibru, které jsme s kamarádem udělali, jedno home-made video a updatované informace o tomto kalibru. Všechny fotografie i video jsou zde publikovány úplně poprvé. Nikde jinde na internetu jste je zatím nemohli vidět :-)
safi Odesláno 25. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Odkaz na video, které jsem umístil na youtube:
jfk Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Souhlasím hodinky jsou moc hezky nafocené musela to být fuška .
safi Odesláno 25. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2007 jfk napsal: Souhlasím hodinky jsou moc hezky nafocené musela to být fuška . s kamarádem jsme to fotili cca 15 minut. Spíše náhoda, že to vyšlo napodruhé velmi pěkně :-)
jfk Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 ¨safi napsal: jfk napsal: Souhlasím hodinky jsou moc hezky nafocené musela to být fuška . s kamarádem jsme to fotili cca 15 minut. Spíše náhoda, že to vyšlo napodruhé velmi pěkně :-) Tak to je docela málo času na tak hezké fotky. Musel to fotit s nějakou kvlaitní zrcadlovkou s makro objektivem. Já bych to se svým foťákem tak detailně nenafotil .
safi Odesláno 26. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2007 jfk napsal: ¨safi napsal: jfk napsal: Souhlasím hodinky jsou moc hezky nafocené musela to být fuška . s kamarádem jsme to fotili cca 15 minut. Spíše náhoda, že to vyšlo napodruhé velmi pěkně :-) Tak to je docela málo času na tak hezké fotky. Musel to fotit s nějakou kvlaitní zrcadlovkou s makro objektivem. Já bych to se svým foťákem tak detailně nenafotil . nene fotil to obyčejným kompaktem :-) jak říkám - náhoda :-)
safi Odesláno 1. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2007 Fascinace 5740: http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...0&id=1108690657 http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...0&id=1067522656
jfk Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2007 ¨safi napsal: jfk napsal: ¨safi napsal: s kamarádem jsme to fotili cca 15 minut. Spíše náhoda, že to vyšlo napodruhé velmi pěkně :-) Tak to je docela málo času na tak hezké fotky. Musel to fotit s nějakou kvlaitní zrcadlovkou s makro objektivem. Já bych to se svým foťákem tak detailně nenafotil . nene fotil to obyčejným kompaktem :-) jak říkám - náhoda :-) To není možné s obyčejným kompaktem takové super makra . Neříkám, že jsi lhář, ale nechce se mi věřit, že by s takovým kompaktem udělal takové obrázky .
safi Odesláno 1. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2007 jfk napsal: ¨safi napsal: jfk napsal: Tak to je docela málo času na tak hezké fotky. Musel to fotit s nějakou kvlaitní zrcadlovkou s makro objektivem. Já bych to se svým foťákem tak detailně nenafotil . nene fotil to obyčejným kompaktem :-) jak říkám - náhoda :-) To není možné s obyčejným kompaktem takové super makra . Neříkám, že jsi lhář, ale nechce se mi věřit, že by s takovým kompaktem udělal takové obrázky . Můžu zjistit model od kamarada. Já jsem to zkoušel s Nikon Coolpix 3100 a vysledky byly znatelně horší.
jfk Odesláno 1. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2007 ¨safi napsal: jfk napsal: ¨safi napsal: nene fotil to obyčejným kompaktem :-) jak říkám - náhoda :-) To není možné s obyčejným kompaktem takové super makra . Neříkám, že jsi lhář, ale nechce se mi věřit, že by s takovým kompaktem udělal takové obrázky . Můžu zjistit model od kamarada. Já jsem to zkoušel s Nikon Coolpix 3100 a vysledky byly znatelně horší. Jsem docela překvapen jaké pěkné obrázky je možné vytvořit obyčejným kompaktem. Mám Panasonic Fz-30, ale takto blízko se nedostanu na makro bych musel mít makro objektiv. Pokud to bude možné zjisti ten typ toho foťáku, ale není to zase tak nutné. Děkuji jfk
safi Odesláno 28. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2007 (upraveno) Při migraci fóra mi zmizely některé obrázky z tohoto vlákna. Dohrávám je tedy zpět: Upraveno 28. července 2007 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 17. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 (upraveno) Pár dalších fotografií mého oblíbeného kalibru a hodinek: Upraveno 17. srpna 2007 uživatelem ¨safi
afrikab Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Jak se tak divam, asi bych si mel koupit hodinky s nejakym hezky strojekem, at mam co fotit. Problem vsak je, ze se me libi prave hodinky nedelane na okrasu;) Ale casem to nejaka Seika jiste vyresi.
safi Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 (upraveno) afrikab napsal: Jak se tak divam, asi bych si mel koupit hodinky s nejakym hezky strojekem, at mam co fotit. Problem vsak je, ze se me libi prave hodinky nedelane na okrasu;) Ale casem to nejaka Seika jiste vyresi. Jednoznačně. Na ebay jsou nyní dvě zajímavé aukce: Velmi vzácná příležitost: GRAND SEIKO 4522-8000 Kalibr - manuální nátah, frekvence 10 kmitů za vteřinu, datum. Současná cena 405USD. Předpokládaná cena - více jak 1000 USD http://cgi.ebay.com/Vintage-rare-GRAND-SEI...1QQcmdZViewItem a dále Seiko Lord Marvel 1956 - jedna z prvních generací. Cena 348 USD http://cgi.ebay.com/SCARCE-SEIKO-MARVEL-TE...1QQcmdZViewItem Případně klasické Lord Marvely 36000. Zde je jeden komentář ze Seiko and Citizen watch forum: I have two of the L.M. handwinds,one with the arabics and one with the stick markers.I agree with you,the quality is similiar to K.S. and G.S.as well as vintage JLC's,omegas,ect. For collectors of no-date simple handwinds these watches are still a bargain.Thanks for scoping this one out,you don't see the arabic,tapastry dial very often and it is nice to know what it sold for. Ed http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...p;id=1185372963 Upraveno 19. srpna 2007 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 22. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Konečná cena GRAND SEIKO 4522-8000 byla US $1,130.00
safi Odesláno 13. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2007 (upraveno) Konečně jsem našel čas udělat pár detailních fotek namodřených šroubků od Mechana: U posledního obrázku si všimněte odlesku od vyleštěného ozubeného kola. Podotýkám ze jsem fotil bez blesku. Na fotkách si dále můžete všimnout povrchové úpravy můstků jemnými proužky a zrcadlově vyleštěných bočních stran můstků (kolmých i šikmých). Bez zajímavosti rozhodně dále není mikroregulace setrvačky což s frekvencí 36000 kmitl za hodinu dává za ty peníze velmi zajímavý kalibr, jehož tvůrci se drželi zásady dokonalé jednoduchosti. Upraveno 13. října 2007 uživatelem ¨safi
afrikab Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 A take trojnasobna proti otresova ochrana neni k zahozeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se