zdenda Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 Přátelé kolegové Při drancování bazarů, přátel a příbuzných z důvodů nám všem velmi dobře známých, jsem narazil i na tyto cibule. Mám na vás prosbu a dotaz. Znáte někoho, kdo by je prohlédl, vyčistil, seřídil a případně opravil. Díky P.S. Jinak jak jste na tom? Nemám žadné velké množství přátel ani kamarádů, ale ti co mám poslední dobou začínají hovor nebo meil větou " Opravdu už žádný Primky nemám" .
mnovace Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 Ano znám. Nevím za kolik jsi je koupil ale neodpustím si komentář takže nádražácké hodinky roskopf je jich tolik že cena cibulí v super stavu nepřesáhne 1500 a to už jsem přehnal obyčejně se slušné a plně funkční prodávájí kolem 1000Kč no a ty omegy je jich také dost a jejich cena se pohybuje kolem 1500 až 2500 za vskutu dokonalé. Doufám že jsi koupil levněji a ještě jeden postřeh z poslední návštěvy burzy prim sport 1,generace - ty které měl na ruce Venclovský se dnes pohybují kolem 2500Kč - před asi rokem se dávaly tak za 500 no nevím je to šílené Doufám že jsem ti nezkazil náladu a přeji pěkný den.
zdenda Odesláno 6. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2006 2mnovace díky, náladu jsi mi nezkazil;).Něco takového jsem tušil, všechno je to po dědečkách(teda mých a mých kamarádů), takže jsou za pivo. Ty Roskopfy jsou skutečně v dost dezolátním stavu, ty bez popisu vypadají slušně, až na ten opravovaný ciferník ,ale nejdou:(nicméně ty Omegu jdou a docela přesně, tak jsem pojal úmysl obluzovat děvčata nedbalým pohybem ke kapsičce saka a důležitým pohledem na cibule:)
kubson Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 roskopfky byly neprilis kvalitni hodinky za par korun.. asi nema cenu do toho investovat, ale ty omegy vypadaji pekne, strojek jako novy - vycisteni a namazani strojku te prijde na par stokorun a udelas s nima jeste paradu
babaq Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Zahlédl jsem v jistém bazaru cibule ORIS. Snažil jsem se něco vygooglovat, ale nedaří se. Ani na eBay nic zajímavého není, akorát tyto (ale to je jakési NOVORIS, na těch co jsem viděl bylo ORIS): NOVORIS Byly dost podobné. Taky jsem tam zahlédl jakési ENIGMA, ale to asi nebude nic extra, aspoň podle eBay.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se