Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 17. 12. 2014 v 18:24, filipisek napsal:

Ať nejste tak vážní, tak moje Airwolf superquartz dělají cca 0s za půl roku :)

jinak oproti ostatním chválím Breitling za přesnost

I to se počítá
Odesláno (upraveno)

Přesnost byla jedním z požadavků při nákupu hodinek, abych je nemusel každou chvíli seřizovat a to je někdy u automatů problém.

Proto jsem nechtěl jen tak ledajaký automat a Colt II s chronometrem mně skutečně nezklamaly. Mají cca 1 sec do plusu, nosím je cca 14h denně a seřizuju tak jednou měsíčně. Na hodinky, které mají asi 6 let, je to podle mně velmi slušný výkon. :)

Upraveno uživatelem mery
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Moje B Transocean Chronograph +12s/24h, koupené před týdnem 

na ruce pořád

takže jak bude chvilka tak servis Hanák

Odesláno

dívám se že používáš Watch tracker, jak jsi s tím spokojený umí to např. podle foťáku odečíst aktuální čas na hodinkách a vyhodnotit přesnost nebo musíš data zadávat manuálně? (aplikace stojí 5 EUR tak jen jestli to nejsou vyhozené peníze)

Odesláno

Je to nejlepší co jsem zatím měl. Čas ťukáš manuálně, ale je to lepší než aplikace co vyfotí hodinky a pak na nich maluješ linky na ručičkách. U mě super i za 5 éček.

Odesláno

Chronomat z roku 1987, presnosť meraná 7 dní presne na hodinu, dvakrát v priebehu pol roka a prvýkrát vyšla -7s/týždeň, druhýkrát -8s/týždeň, na ruke denne asi 12 hodín...  :notworthy:

post-38180-0-41407900-1440075795_thumb.jpg

Odesláno

tak aplikace super měří to perfektně a pohodlně... 

Hodinky se trošku ustálily a odchylka je +8s / den.. údajně čím víc jsou natažené tím by měly být přesnější... ale i tak půjdou ještě trošku poštelovat 

V 19. 8. 2015 v 20:10, Slim_brno napsal:

Je to nejlepší co jsem zatím měl. Čas ťukáš manuálně, ale je to lepší než aplikace co vyfotí hodinky a pak na nich maluješ linky na ručičkách. U mě super i za 5 éček.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...