tano Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Svatoslav: a koukam take jsi vyrazil do prirody, parada Jak to stiham? Litam, jak hadr na holi
Svatoslav Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Tano: ne úplně příroda, jsou to staré nepoužívané koleje.Edit: sedni si. Napi sa. Lehni si.
Svatoslav Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Včera večer, bez barev. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 (upraveno) Co jsi cetl ? K Monstrum to chce neco strasidelneho Ta luneta mi pripomina barvu Sumo, chvili modra a za okamzik cerna. Upraveno 30. října 2017 uživatelem tano
Svatoslav Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Co jsi cetl ? K Monstrum to chce neco strasidelneho Ta luneta mi pripomina barvu Sumo, chvili modra a za okamzik cerna."Kdo s ohněm zachází", od Pavla Hrdličky, takové lehké čtení. Edit: k Monstrum mi ty barvičky nějak nesedí, ale to jsem asi celý já.
tano Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Podporim me oblibene vlakno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Jo, voranžády, to je barvička.
karel hb Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Včera večer, bez barev.Měl bych dotaz. Jak drží to černý PVD? Koupil jsem klukovi SRP311 a protože vím, jak se choval k předchozím SKX, tak je mi líto mu je předat, protože tuším, jak budou asi po čase vypadat. Dotaz dávám sem, protože si myslím, že by to mohlo zajímat víc lidí.
Svatoslav Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Měl bych dotaz. Jak drží to černý PVD? Koupil jsem klukovi SRP311 a protože vím, jak se choval k předchozím SKX, tak je mi líto mu je předat, protože tuším, jak budou asi po čase vypadat. Dotaz dávám sem, protože si myslím, že by to mohlo zajímat víc lidí.karel hb: tah mám chvíli později než hodinky, dá se říct 2 měsíce a nosím je denně. Při focení odkládám kdekoliv, zatím ani známka opotřebení a stál pár šupů, za mně dobrý. Pokud bych jej dřel někde o zeď, tak nevím, ale za ty peníze.
Návštěvník LukeD Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 karel hb: Jde to poškrábat celkem snadno, když člověk něco dělá a nedává pozor na hodinky (což se při práci stane velmi snadno). Alespoň já už tedy mám na lunetě své modré limitky pěkných pár škrábanců a teček. A u některých ani nevím, jak jsem k nim přišel.
karel hb Odesláno 6. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Kluci, dík za info, bohužel, myslel jsem si to. Srdce mi bude krvácet, až je mladej bude likvidovat. Navíc, když vím, že prodej jakéhokoliv modelu Monster byl oficiálně ukončen. Já už ty 311 jednou měl a obecně se mi tahle kombinace černé a oranžové moc líbí, ale dal jsem je pryč právě z důvodu, že jsem neměl srdce je "opotřebovat". Ale sehnal jsem je za dobře nové a synek je moc chtěl, tak to budu muset zkousnout. Naštěstí mám oranžové 309 ještě bez "x" na cifru a ty si hýčkám, tak snad to překousnu. Vždyť jsou to jenom hodinky, navíc, jak tu někteří psali, v ceně jednoho dílku tahu Omeg nebo Rolexů. Ale stejně si nemohu pomoct
tano Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Oranz-modra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Ta oranz je do jesene ako stvorena;)
tano Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 (upraveno) Ta oranz je do jesene ako stvorena;)Jojo a nejen..na leto super k vode a na zimu, ten kontrast bily snih... parada. Dik Upraveno 6. listopadu 2017 uživatelem tano
Harwey Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Vonava guma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Harwey: vyborne kolego, pekne je mas Pridavam dve starsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem tano
kupko Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Letos první sníh Praděd :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Svatoslav Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Vonava gumaTo jsou tak krásné hodinky! Harwey: vyborne kolego, pekne je mas Pridavam dve starsi.No jó, voranžová je voranžová.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se