Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Svatoslav: a koukam take jsi vyrazil do prirody, parada ;)

Jak to stiham? Litam, jak hadr na holi :clap:

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Co jsi cetl :) ? K Monstrum to chce neco strasidelneho :clap:

Ta luneta mi pripomina barvu Sumo, chvili modra a za okamzik cerna.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Co jsi cetl :) ? K Monstrum to chce neco strasidelneho :clap:

Ta luneta mi pripomina barvu Sumo, chvili modra a za okamzik cerna.

"Kdo s ohněm zachází", od Pavla Hrdličky, takové lehké čtení. :)

Edit: k Monstrum mi ty barvičky nějak nesedí, ale to jsem asi celý já. 

Odesláno

Podporim me oblibene vlakno. :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Včera večer, bez barev.

Měl bych dotaz. Jak drží to černý PVD? Koupil jsem klukovi SRP311 a protože vím, jak se choval k předchozím SKX, tak je mi líto mu je předat, protože tuším, jak budou asi po čase vypadat. Dotaz dávám sem, protože si myslím, že by to mohlo zajímat víc lidí.

Odesláno

Měl bych dotaz. Jak drží to černý PVD? Koupil jsem klukovi SRP311 a protože vím, jak se choval k předchozím SKX, tak je mi líto mu je předat, protože tuším, jak budou asi po čase vypadat. Dotaz dávám sem, protože si myslím, že by to mohlo zajímat víc lidí.

karel hb: tah mám chvíli později než hodinky, dá se říct 2 měsíce a nosím je denně. Při focení odkládám kdekoliv, zatím ani známka opotřebení a stál pár šupů, za mně dobrý. Pokud bych jej dřel někde o zeď, tak nevím, ale za ty peníze.   

Návštěvník LukeD
Odesláno

karel hb: Jde to poškrábat celkem snadno, když člověk něco dělá a nedává pozor na hodinky (což se při práci stane velmi snadno). Alespoň já už tedy mám na lunetě své modré limitky pěkných pár škrábanců a teček. A u některých ani nevím, jak jsem k nim přišel.

Odesláno

Kluci, dík za info, bohužel, myslel jsem si to. Srdce mi bude krvácet, až je mladej bude likvidovat. Navíc, když vím, že prodej jakéhokoliv modelu Monster byl oficiálně ukončen. Já už ty 311 jednou měl a obecně se mi tahle kombinace černé a oranžové moc líbí, ale dal jsem je pryč právě z důvodu, že jsem neměl srdce je "opotřebovat". Ale sehnal jsem je za dobře nové a synek je moc chtěl, tak to budu muset zkousnout. Naštěstí mám oranžové 309 ještě bez "x" na cifru a ty si hýčkám, tak snad to překousnu. Vždyť jsou to jenom hodinky, navíc, jak tu někteří psali, v ceně jednoho dílku tahu Omeg nebo Rolexů. Ale stejně si nemohu pomoct :crying_anim:

Odesláno

Oranz-modra.

Odesláno (upraveno)

Ta oranz je do jesene ako stvorena;)

Jojo a nejen..na leto super k vode a na zimu, ten kontrast bily snih... parada. Dik

Upraveno uživatelem tano
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Vonava guma

Odesláno (upraveno)

Harwey: vyborne kolego, pekne je mas ;)

Pridavam dve starsi.

Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...