Stevek Odesláno středa v 18:25 Nahlásit Odesláno středa v 18:25 Nemůžu odolat sem taky nehodit fotku svých miláčků. Mám je moc rád a nosím je pravidelně. Asi jsou to moje nejvíc ceněné hodinky, které bych, pokud bych musel, dal pryč jako poslední. Nevím přesně proč, mám k nim silný vztah. Stejně ale pánové, na něco bych se vás rád zeptal. Pochválil vám někdy někdo monstra? Poznal je někdy někdo a zvolal "Wow, ty máš monstra"? Mě se to nikdy nestalo a upřímně, snad jednou v životě jsem na živo viděl člověka, který měl monstra (myslím černé). Podle mě jsou to poměrně vzácné hodinky (ale které nechytré hodinky nejsou dneska vzácné...) a ten hype kolem nich je jen internetová bublina. Možná máte jiné zkušenosti, ale já si pro trochu toho "monstřího hypu" musím chodit aspoň sem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jiří Sedlák Odesláno středa v 19:04 Nahlásit Odesláno středa v 19:04 Máš asi pravdu, mimo komunitu to nikdo nezná. Mě jednou pochválila Samuraje sousedky ségra co žije v Americe, potkali jsme se u vody a říká: jé potápěčský Seika, taky doma nějaký mám, u nás do moře nikdo nic jinýho nenosí. Prodávají je u každý větší pláže. Rolexky má každej blbec, ale do vody je nikdo nebere. Všichni nosí do vody Seiko. 2 1
Jimko Odesláno čtvrtek v 19:35 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:35 Mne raz monstra pochvalil taky maly chlapec, mozno 6 ci 7 rokov mal. Bolo to v nejakej mini Zoo, kde je aj vlacik, ktory vezie ludi pomedzi vybehy. Aa ako sme sli cez tunel ci co to bolo, tak v tej tme sa hodinky krasne rozziarili a on vykrikol: “aha mami ako tomu ujovi svietia hodinky”. Sice to nebola pochvala znalca alebo nadsenca monstier, ale to uprimne nadsenie si pametam doteraz… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jocker Odesláno čtvrtek v 21:44 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:44 Máte někdo ověřený tip na EU shop s originálními díly …. Strojek 7S26, sklo, těsnění?
Jiří Sedlák Odesláno pátek v 04:30 Nahlásit Odesláno pátek v 04:30 Prodává se ještě ten strojek? Pošli je do Onyxu, stroj dají do kupy, sice u toho nebude Ruda zrovna skákat radostí, těsnění mají taky, a sklo zvládne asi taky, osobně jsem si s ním vyměnil pár až, vybrali jsme sklo na ebay a on ho objednal a naúčtoval mi ho. Akorát jako firma asi platil clo, takže to bylo možná třeba o kilo dražší. Už si to přesně nepamatuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se