Jump to content

Recommended Posts

Guest tolja
Posted

No to je zajímavé.Jakoby si prodejce prosbou o nemazání,řekl o smazání svého inzerátu.Na Aukru jsou další inzeráty na prodej fejků,a ty nikdo nesmazal!breitling-3x,omega-1x,rolex-5x,a prodejci většinou přiznávají,že jde o napodobeniny.Máte pro to někdo vysvětlení?

Posted

Ja jsem koukal.. zase na druhou stranu, kdyz to nekdo chce kupovat tak proc ne.. Lidi uz nevi coby, kazdopadne nektery modely jsou teda enorme "ekluzivni" :-))

Guest tolja
Posted
http://aukro.cz/item179934796_hodinky_omega.html - tak tohle je prvotridni hnus.. No za ty penize neberte to :-)))

taky se podivej na ten jeho nick, to mluvi samo za sebe :) no a kdyz se podivas na to ce vsechno prodava, tak by se mel jmenovat fakeexpert

NightinGalea na něj,ať mu pohrozí celníkama =D

Posted
http://aukro.cz/item179934796_hodinky_omega.html - tak tohle je prvotridni hnus.. No za ty penize neberte to :-)))

taky se podivej na ten jeho nick, to mluvi samo za sebe :) no a kdyz se podivas na to ce vsechno prodava, tak by se mel jmenovat fakeexpert

NightinGalea na něj,ať mu pohrozí celníkama =D

Nenene, už jste se posledně nasmáli dost a dost, já už se vám o zábavu starat nebudu :) :) :)

Posted
alespoň nezastírá,že to jsou repliky

Ale pise ze jsou "nadherne", coz je lez az to boli..

Pravda, hodinky bez jediného briliantu nemohou být nádherné.

Posted

no pokud se mohu přidat do debaty, mne osobně nadchla značná kvalita fotografie dýnka hodinek, aby nebylo vidět, že je to vylisovanej plech ve svěráku. Úplně ten samej tah jsem viděl u prodejců hodinek ROLEK´S (není to překlep) na Vinohradské třídě (chtěli za balení pánské + dámsképouhých 2500 korun). Už teď je vidět, že to zlacení na těch "Omegách" má the top kvalitu i na těch fotkách.

Tak nevím, ale že bych si je koupil? Ne-e přece se nebudu přetahovat s přihazujícím - stejně si na ně přihodil sám ;)

• 1 month later...