Roman-ZA Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Jednoznacne som za ten starsi typ.
kuncák7 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Dávám sem fota staršího typu, k porovnání.
jankoxxx Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 starsi typ je podla mna v niecom krajsi, ale na kazdych je tolko ciarociek na ciferniku, ze dostavam epilepticky zachvat pri kazdom pohlade na ne
kuncák7 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 starsi typ je podla mna v niecom krajsi, ale na kazdych je tolko ciarociek na ciferniku, ze dostavam epilepticky zachvat pri kazdom pohlade na ne Jojo, ale zvykl by sis ( myslím, že na Béčkách je čárek víc a taky to neva ). A v reálu to není tak hrozný. Na tvou ruku by to ale asi nebylo, maj 42 mm a jsou pocitově trochu vyšší.
Lu2cz Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 No za mě teda nee... starší typ se mi líbí o dost víc, ale i tak to není vůbec můj šálek čaje... moc barevné, moc přeplácané mi přijdou....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se