zekhla Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Zdravim všechny,zvažuji koupi nových hodinek a uvítám nějaké rady a názory ohledně mého výběru. Poslední dobou se mi hodně líbí pilotky. Současně mě ale láká kombinace automatu s tritiovým osvětlením. Vím že se mi tím hodně zužuje výběr, ale nemužu si pomoc Zakoukal jsem se do modelu Traser Aviator Bestmann. Bohužel je to ale limitovaná serie a tedy i cena je poněkud vyšší. Nemam s touto značkou zkušenosti. Hledal jsem zde na foru, ale nenašel jsem žádné uspokojivé odpovědi na moje otázky Zajímalo by mě tedy, jestli tímto modelem neudělám velkou chybu. Případně nějaký typ kde dobře koupit. Za případné komentáře děkuji, Zdeněk.
Kex Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Traser je slušná značka, už i proto, že jí prodává Chronoshop a tam by si (doufám ) s ničím špatným nezačali. Jedná se o obchodní značku hodinek výrobce tritiového "osvětlení" GTLS mb-microtec ze Švýcarska, stroje jsou většinou švýcarské quartzové zn. Ronda nebo automat ETA, takže s kvalitou nebude žádný problém. Dobré místo, kde nakoupit je Chronoshop, www.chronoshop.cz - obchod provozují členové tohoto fóra, což je zárukou odbornosti, kvality a vstřícného jednání. Hodnocení (k dohledání zde) jsou vesměs výborná. Co se vybraného modelu týče: Já osobně si tedy tento konkrétní design nespojuji s pilotkami - mně přijdou spíš jako hodinky do lesa, ale proč ne. Osobně bych asi v případě touhy po tritiu sáhl spíše po nějakých potápkách (Deep Blue) nebo hard-core military hodinkách (Marathon)...
Karlosek Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Já mám tyhle: Jsou to skvělé hodinky, ale asi už vyprodané. Někde jsem viděl ke koupi jiné z této série.Vůbec nelituji, že jsem do nich šel i přes vyšší cenu limitované série. Mně se právě líbí, že to nejsou typické Trasery. Více o celé sérii zde: http://www.ablogtowatch.com/traser-h3-aviator-bucker-watch-collection/ EDIT: Tak tady ještě jsou k mání:http://www.chrono24.cz/traser/aviator-bestmann--id2390898.htmna kovuhttp://www.milwatches.com/product_info.php/language/en/info/p1209_Traser-Aviator-Bestmann-Automatic-ETA-2824-2-EL.htmlna kůži Upraveno 13. května 2013 uživatelem Karlosek
lobak Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Já problém s tritiem vidím v tom, ze tritiove trubičky jsou krátké a proto i rucicky jsou krátké. Pak se to vetsinou dohání širokou lunetou a to se me vůbec nelíbí. Pilotní hodinky by mely byt hlavně velké s dlouhými rucickami až k okraji, aby se daly odečitat minuty.
Jsilver Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Osobne myslim ze s Traserem neprohloupis, mam je (Traser Classic Chrono BD Pro) a musim rici ze slouzi uz nekolik let bez sebemensiho problemu. A jsou porad libive
Fishi Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Traser, co se týče značky, taky můžu jen doporučit. Já nemám sice pilotky, ale P6600, a naprostá spokojenost.
Karlosek Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 (upraveno) No, nedávno jsem prodal Traser H3 P6506 Commander 100 titanium. Upadl jsem s nimi na náledí, uvolnila se stěžjka a hodinky odlétly ze zápěstí. Od té doby se občas sekala vteřinovka o minutovku. U Knespla a Majzlíka to srovnali, ale už jsem hodinkám nevěřil. Po bližším ohledání se zjistilo, že se trochu hnula trubička v minutovce a ta občas zabrzdila vteřinovku. Upraveno 14. května 2013 uživatelem Karlosek
Jiří Štencek Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Ahoj, s Trasery chybu neuděláš. Jsou to kvalitní hodinky. Možná už jsi viděl, ale kdyby náhodou ne, tak mrkni na video na K mání v oficiální síti už jsou ale bohužel jen ve verzi Traser Aviator Jungmeister Watch (odkaz).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se