Klotzman Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 Koupil jsem v balíku s více věcma i tudle ten přístroj a dumám co to je. Nejvíc mi to připomíná nějaké hodiny z auta, ale ten šrouf dole je zvláštní. Tak kdyby to někdo poznal...?Omluvte kvalitu fotek, nemám to ještě fyzicky a tyhle jsem dostal od prodejce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 (upraveno) No něco takovýho to asi bude... Upraveno 16. května 2013 uživatelem hejdik
Klotzman Odesláno 24. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Nikdo nic ? Přidávám lepší fotku strojku. Je zajímavé, že na celých hodinách není ani náznak nějakého označení, ani číslo, písmeno, nic, nula, nada...Natahovaly se tou hřídelkou uprostřed, kterou prochází osa k nastavení ruček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Krásný starodávný kousek, úplně jako ze světa Julese Verna. Rozhodně nějaké palubní hodiny, za ten šroub byly někde uchycené a nutně umístěné tak, aby k nim byl přístup i zezadu... Ale kde to mohlo být, to mě nenapadá. Možná na vzducholodi fi. Findeys
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se