bacero Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Zdravím, již nějakou dobu jsem tady koukal po potápkách na léto a pořád se rozhodoval. Levnější, dražší... Tyhle mi padly do oka okamžitě a přestože jsou tady na ně rozporuplné reakce ohledně designu, mně se líbí a proto i zasílám foto na ruce, protože jich tady moc není. Mám je 1 den, takže o recenzi psát nemůžu, za 24h přesnost +1s, ale důležitý to není. Spíš to, že na mně působí opravdu skvělým dojmem, líbí se mi, zpracování je super, indexy přechází přesně do lunety a lumi v kombinaci s kovovými indexy to doplňuje. Trochu si musím zvyknout na kyklopa, ale když si zvykli s Rolex...Na těch hodinkách si cením i toho, že díky ceně se nemusím bát s nima trávit léto ve vodě a ne jen v kanclu.Když jsem zapnul sekci prodám a minutu předtím se tam objevily, tak nebyl důvod na nic čekat a Doxy mne nezklamaly.http://www.doxa.ch/WD140AWP/WD140Awp.exe/CONNECT/doxa_intranet
Frostie Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 moc pěknej kousek, taky jsem na něj měl políčeno. Přeji ti je a užívej!
Daemonultimate Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Na ruku Ti sednou parádně,nejsou usedlý a ani barevně přeplácaný,paráda a gratulace
Juraj11 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Vypadají opravdu dobře-taky jsem po nich koukal-ať ti dělají dlouho radost .Jaká je na nich prosím tebe lumi?
funf5 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 slintající smajlík byl jsem pomalý.... Ať ti slouží, jsou parádní
Chorche Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Byl jsem druhý v pořadí...ale jsem rád, že skončily u tebe, na mě by tam bylo moc barviček a za chvíli bych je určitě prodal.Za ty peníze jsou dost bezkonkurenční. Navíc vypadají bezvadně. Takže velká gratulace, ať slouží!
Jsilver Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Padnou skvele a vypadaji na ruce dobre. Gratuluji
bacero Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2013 V 20. 5. 2013 v 15:00, Juraj11 napsal: Vypadají opravdu dobře-taky jsem po nich koukal-ať ti dělají dlouho radost .Jaká je na nich prosím tebe lumi?Lumi je na konci kovových indexu u lunety a hezky ten kov osvetluje. Plus rucky. Je to dobrý. Vubec je nehodlám setrit u vody a pod vodou. Chtěl jsem je koupit novy z pl. Stoji za to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se