Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak po dlouem vahani jsem se nejspis rozhodl pro B-42 od Fortisu.

Chci bily cifernik, protoze tmavy na T-Touch mam okoukany.

Chci automat, jelikoz quartz mam, a nejak chci poznat kouzlo mechanickeho strojku a tikani.

Melo by to byt k normalnimu casual obleceni.

Po dlouhych uvahach je chci asi na oceli, abych se nemusel bat jit zaplavat s kuzi (ikdyz se mi cerna kuze na obou libi daleko vic).

Takze vyvstava otazka ktere z nich vybrat a pripadne proc:

B-42 Marinemaster, ci B-42 Flieger

post-10726-0-47636800-1369222959_thumb.jpg

post-10726-0-09402400-1369222968_thumb.jpg

Odesláno

z tychto dvoch marinemastery, videl som ich nazivo a su uzasne !! :) na tych fliegroch sa mi velmi pacia tie embosovane cisla, no skeletonovym rucickam som doteraz na chut neprisiel...

Odesláno

chtel bych jit proti davu, ale v tomhle pripade neni o cem a taky bych sel do MMasteru, kor po tom, co jsem na ne koukal na letisti, jsou to moc povedene hodinky!

Odesláno

Mám stejný názor jako kolegové,ta luneta tam opravdu chybí.Naopak tato cesta s bílým dialem umožnˇuje pořídit maríny s ještě původní lunetou.Já bych ovšem volil model s dialem černým,tedy model automatic či cosmonaut.Jestli-že padla volba na dial bílý,jistě víš proč a pořízením těchto hodinek neuděláš rozhodně chybu i pro jejich případný rychlý prodej.

Odesláno

Dik za nazory, nejak se nemuzu rozhodnout.

Jeste do toho vstupuje ze Flieger maj pruhledne dynko (coz pri mych prvnich automatech by byla vyhoda), ale marine maj o dost hezci lumi a proste obcasne otaceni lunetou kdyz je nuda v praci neni spatne ;-)

A posledni vec, ze obcas jsem i v obleku....doposud jsem nemel jine watch nez T-Touch expert v titanu a tudiz jsem pouzival je. Ale rikam si ze mariny by uz byly preci jen dost odvazne....

Odesláno

Podívej ještě jednou do aktuálního katalogu Fortis,admirál má mariny,sice jinej model ale s klasickou lunetou a bílým cifrem.Nevypadá to zle.Nejsou to zrovna oblekovky,ale jsou celkem univers.,k občasnému obleku to přežiješ,s tou zubatou lunetou by bylo hůř.Až si pro ně půjdeš,vyraž v obleku a vyzkoušej.

http://www.fortis-watches.com/upload/Kataloge/FORTIS-catalogue2012-EN.pdf

Odesláno

Podívej ještě jednou do aktuálního katalogu Fortis,admirál má mariny,sice jinej model ale s klasickou lunetou a bílým cifrem.Nevypadá to zle.Nejsou to zrovna oblekovky,ale jsou celkem univers.,k občasnému obleku to přežiješ,s tou zubatou lunetou by bylo hůř.Až si pro ně půjdeš,vyraž v obleku a vyzkoušej.

http://www.fortis-watches.com/upload/Kataloge/FORTIS-catalogue2012-EN.pdf

Katalog i v papirove podobe lezi hned vedle me, stejnym obrazkem jsem se tez uklidnoval, jsem rad ze nejsem jediny kdo to tak vidi.

Planuju navstevu obchodu kde budou snad mit oboje a na miste se rozhodnu, nebo v horsim pripade nerozhodnu a zblaznim :-)

Odesláno (upraveno)

Za me urcite Fliegery. Jestli jsi obcas v obleku tak se budou hodit. Jinak jsou to naproste universaly. Prirovnal bych je k Omegam Aqua terra. Nemit Fortisy Off Cosmonauty, jsem urcite majitelem Fliegeru. Konecne rozhodnuti bude stejne na tobe. Me u MM vadi obracene barevny datovy venec. Tot muj nazor.

Upraveno uživatelem blam
Odesláno

Kombinácia bielych Marinemasterov s čiernou lunetou ako postoval kolega vyššie, by boli určite prijateľnou alternatívou. A v tomto smere pozri ešte B-42 Diver. Nie som extra zástancom tohto spojenia typu ručičiek a diver lunety, ale tebe sa môžu páčiť.

post-9322-036207100%201284390711.jpg

Odesláno

pripadne kompromis :)

post-9322-036207100%201284390711.jpg

ale jednoznacne najoblekovejsie su klasicke cierne fliegre, ak ficis vacsinou v oblekoch, tak by som volil tie. hodinky s lunetou vzdy posobia sporovo a k obleku sa nie moc hodia... ako jasne, daju sa vziat, daleko lepsie ako napr. Gcka, no ak chces byt v obleku tip top, tak lunetu nebrat...  

5786853108_75609ccbb6_z.jpg

Odesláno

Jestli je to jak píšeš,že jsi občas v obleku,rozhodně bych tomu nepodřizoval nákup hodinek,ze kterých by jsi měl menší radost.Koukni,Omegy PO a specielně Big Size jsou ,nebo mají být,toolový watche a k obleku žádnou ostudu neudělaj.A co,jsou to velký potápky s lunetou.Vem určitě to,co Tě víc zaujalo.

Odesláno

Hmm, tak to neveim. Nest ani Koscom ich v ponuke nemá. Ale iní AD by ešte nejaké kusy mať mohli. V Košiciach u tohto autorizovaného predajcu tam jedné boli na kaučuku (tak cca 4-5 mesiacov dozadu - ja viem dlhá doba). 

Odesláno

Přátelé, existuje nějaké pravidlo etikety, nějaký morální kodex nebo prostě nějaká zvyklost, která by vylučovala hodinky s lunetou od obleku?? :-) Znám lidi, co jsou imrvére kraváťácí a mají sporotvní hodinky s lunetama...

Milhauszi, já řešil před měsícem to samý, taky občas nosím oblek, jinak causual a nakonec jsem se rozhodl pro B42 professional day/date bez lunety, ale je to čistě estetická záležitost. mně se u těch mých líbí ty sportovnější ručičky, čistý fliegrovský mi až tak naživo nesedly... Takže kluci mají pravdu, ber to, co ti padlo do oka!!! 

Hodně zdaru při tomhle krásným rozhodování! :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...