straspol Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 (upraveno) 1. Dodaes 2. Nodus zaplaceno 3. Mischa zaplaceno 4. Jiří Šedivec zaplaceno 5. Docent.Tecka 6. JR_2010 zaplaceno 7. Kerob zaplaceno 8. Borodov zaplaceno 9. Bertová10. Bert11. Rybiz zaplaceno12. Straspol zaplaceno Tady jsem sepsal kdo se ozval a zaplatil, u koho nevíme ozvěte se se prosím, jak jste na tom. Upraveno 14. září 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Bertova a Bert zaplaceno. Sorry, ale blbe se mi kopiruji z mobilu texty, tak to treba nekdo do tabulky doupravte. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 1. Dodaes 2. Nodus zaplaceno 3. Mischa zaplaceno 4. Jiří Šedivec zaplaceno 5. Docent.Tecka 6. JR_2010 zaplaceno 7. Kerob zaplaceno 8. Borodov zaplaceno 9. Bertová zaplaceno10. Bert zaplaceno11. Rybiz zaplaceno12. Straspol zaplaceno Hurá. Takže chybí dva lidi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Stále chybí dva lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Pekne su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Dodaes se pohnul, strojek je připraven. Tak ať to lítá. Docente, jak jsi na tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 strojek dnes odpoledne odevzdan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 strojek dnes odpoledne odevzdan Dík. Takže AESKULAPY j e d o u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JDU SI NALÍT SKLENIČKU ČERVENÝHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Tak jak jsme na tom, docente, už jsi platil? Ať to může Jiřinka vykopnout,, jsi už asi poslední. Nemůžu se dočkat, srdce bije rychleji, než kolik stupnice na Aeskulapech ukazuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 My to stejně nevzdali, už se na nich dělá i bez Docenta, zaručil jsem se že ty jeho když tak zaplatím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 platit za mne netreba vse uz je v behu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 platit za mne netreba vse uz je v behuJá vím, dnes jsem mluvil s pí Krskovou už na tom dělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Něco nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Jojo, asi vás trochu blokujeme my, ale třeba to stihnou obojí do vánoc - držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Žádný strach, opakovaně jsem byl ujištěn, že si naše limitky nepřekážejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Oběma díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Tik, tak, tik, tak.......uz je to hoooodne blizko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 a je to tady, volala mi paní Krsková, že už budou na prodejně a já se tam, doháje, dostanu až příští týden já snad uschnu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Hlavne si nezapomen kreditku. Jinak budes koukat jen pres vitrinku Dnes jsem s pani take mluvil a meli by dorazit (ke me) pristi tyden kuryrem... Tesim se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Hlavne si nezapomen kreditku. Jinak budes koukat jen pres vitrinku Jak jsi tohle odhadnul, to je fakt zázračný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se