Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Teď se zavádí další člen posádky v cocpitu po opuštění jedno pilotů. Co zmůže letuška ??? Ta ani nebude vědět, že letadlo klesa a stále se bude přiblble usmívat.

z mojho pohladu krok spat...teraz len dufam ze nejaki posahani clenovia "uterakovych zachrancov sveta" sa nezacnu hlasit na pozicie stewardov do arabskych aeroliniek a nebudu pocas letu stepovat v blizkosti kokpitu a cakat kedy budu moct niektoreho z pilotov nahadit. predsa len stat sa pilotom je trosku zlozitejsie ako stat sa clenom palubneho personalu. z mojho pohladu dalsi zbytocny a mozno nebezpecnejsi krok ako nechat v kokpite iba jedneho pilota.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte někdo osobní zkušenost s nějakou leteckou školou (ideálně na ULL) v okolí Prahy? Koukal jsem samozřejmě i na aeroweb, ale přijde mi, že tam jsou názory dost ovlivněny vzájemnými známostmi.. Trochu váhám mezi Letňany a cca Kladnem, které sice vyjde přibližně na polovinu a asi tam bude osobnější přístup (just a guess), ale zas je dál a má starší stroje.

Jsem si na to koupil pilotní hodinky, tak už musím začít..

Odkaz ke komentáři

Kdybych tušil, jaký bude zájem, tak by to na větší letadlo bylo. :frusty:

Ja se vubec nedivim, kazdej uplne nema moznost letet soukromko erem.

Ja teda byl jedn jednou ve Svycarsku, potazmo Lichtenstejnsku Cessnou a je to paradni zpusob dopravy :))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Gabo, to by jsme museli vzít o 60l paliva méně  a i tak by to  neprošlo.  :whistling: Leda , že by s náma letěla ta tvoje tatarka a pak ti to vyprávěla  :lol2:

ach jo, no pruser....

moje brusko velike.

Odkaz ke komentáři

Máte někdo osobní zkušenost s nějakou leteckou školou (ideálně na ULL) v okolí Prahy? Koukal jsem samozřejmě i na aeroweb, ale přijde mi, že tam jsou názory dost ovlivněny vzájemnými známostmi.. Trochu váhám mezi Letňany a cca Kladnem, které sice vyjde přibližně na polovinu a asi tam bude osobnější přístup (just a guess), ale zas je dál a má starší stroje.

Jsem si na to koupil pilotní hodinky, tak už musím začít..

Ještě bych kouknul k Raudenskýmu do Fly for Fun v Sazené případně do F-Airu v Benešově. 

Odkaz ke komentáři

Hm, tak už tu máme zpět skoro všechny pražské pilotní školy :) Asi si to fakt objedu a uvidím, kdo mi jak sedne.

Dej si pozor na účtování hodin. Je rozdíl účtování v TACH nebo HOBS. 

Odkaz ke komentáři

To je prave ono. Uvazuju, jestli si připlatit za školu v Praze a ULL s glass cockpitem, nebo ušetřit cca 30k a jezdit za Prahu litat na starším letadle bez GC. GC se mi líbí. Přístup si zákaznici chválí všude.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...