IntoPicture Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 (upraveno) Nebo prostě Turbine s turbem... Jak mám Turbine rád, tak tohle si podle mě mohli klidně odpustit, ale kupce si najdou. 3 verze, limitka 60 kusů (20 od každé). http://www.youtube.com/watch?v=AqBtLhapqyo To Turbine Helvetia je jiné kafe: http://www.turbineperrelet.com/turbine-helvetia Upraveno 29. května 2013 uživatelem IntoPicture Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Pecka, mne sa pacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Jsou hezke, turbo je turbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Hm,Festina group se snaží,nevíte někdo cenu?Perrelet má tyhle kousky vymazlený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Mě obecně Turbine moc nebere, ale tohle je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Turbo neturbo, nejaké sú divné, asi som moc konzerva. Inak ma už dosť nasierajú súčasné rendrované produktové videá, kde sa veľkou rýchlosťou poskladá hromada súčiastok do neuveriteľne hi-tech výrobku, kamera to párkrát obletí po orbite, objaví sa pár kecov o niečom úžasnom... Potom to človek vidí v skutočnosti a ani si to nevšimne. O "fotografiách" platí to isté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Turbo neturbo, nejaké sú divné, asi som moc konzerva. Inak ma už dosť nasierajú súčasné rendrované produktové videá, kde sa veľkou rýchlosťou poskladá hromada súčiastok do neuveriteľne hi-tech výrobku, kamera to párkrát obletí po orbite, objaví sa pár kecov o niečom úžasnom... Potom to človek vidí v skutočnosti a ani si to nevšimne. O "fotografiách" platí to isté.Vítej ve světě reklamy a propagace.Mně se právě naopak ty videa líbí,když ten výsledek už tak neoslnˇuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 No práve, že v tom rendrovaní sa na efekte fajne pridá, do toho dramatická hudba...zase na druhú stranu, kde uvidíš prehliadku vnútorností a napokon aj funkcií? Z tohto pohľadu je scénar rovnaký. Ale teraz som si spomenul na jednu nádhernú reklamu IWC, Lange (?) s rukami kúzelníka. Takéto multihybné hodinky by trebalo vidieť na vlastné oči, či to spolupracuje, alebo vylučuje (aj napriek priehľadným listom turbíny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 dnes jsem zabrouzdal na web koskomu a našel tam omylem asi desítku různých perrelet turbín s různě vzorovanými číselníky... třeba "turbine erotic" a podobné šílenosti... zlatý turbillon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BBeginner Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 dnes jsem zabrouzdal na web koskomu a našel tam omylem asi desítku různých perrelet turbín s různě vzorovanými číselníky... třeba "turbine erotic" a podobné šílenosti... zlatý turbillon... Taky jsem pri hledani natrefil na tohle zverstvo.) Prijde mi to spis vhodny pro japonsky trh s tim stylem ala Manga.. ale proti gustu ..Docela bych se podival na prodejni cisla v Cr,kolik "fajnsmekru" se najde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 první Turbíny co se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 neni skoda to super turbo "zabit" turbinou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 vyzeraju parádne najskôr sa mi tie ich Turbíny nepáčili ale postupom času začínam meniť názor jedny si sa raz snád zoženiem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romič Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Výborná věc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Jeden z povedených kousků od Perreletu je First Class Open Heart s In-house P - 391 a First Class s In-house P - 321,oba průměr case 42,5mm,elegantní klasika s moderním nádechem.Pěkná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 "turbíny" mě baví, super machanismus, ale je to podobná obchodní strategie jako u Hublotů - jeden model a nasekat 1000 "obarvičkovaných" variant... věcná škoda :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se