Ejabeja Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Musím se pochlubit novým přírůstkem... Bluebird limitovaná serie č. 2 z 250...
African Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Ano, to je správně Jedny z mála Breitlingů, které se moc líbí. A cena? Kupoval jsi funglovky, nebo starší?
Ejabeja Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Ano, jsou nové (i když starší model). Objevil jsem je v Bulharsku v Sofii, cena 3960 EUR, což je sakra dost, ale nemohl jsem si pomoct... Dokonce mi manželka půjčila svou platební kartu (přetáhl jsem limit na své). Chronomat se mi vždy líbil, ale buď na kůži nebo Blackbird...
pkozlik Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ...s Váma se asi vyplatí jet na dovolenou:-))) jinak hodinky jsou super, opravdu krásné, GRATULUJI:-)
boo-beek Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 elkově se mi Breitling moc nelíbí, ale tenhle model je pěknej;-) Připomíná mi trochu vyhlídnuté, resp. spíše vysněné divery - Superocean steel fish
midloch Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Musím se pochlubit novým přírůstkem... Bluebird limitovaná serie č. 2 z 250... Krásný hodinky! Gratuluji!
PetrR Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Musím se pochlubit novým přírůstkem... Bluebird limitovaná serie č. 2 z 250... krasa, krasa. heh jen mi prozradte co delate a vysi prijmu pac ze ja bych jel na dovolenou a este na ni utratil 3tisice EUR heh asi si budu muset pozadat o pridani :-). Ale jinak gratulace jsou moc pekny. Az na tu cenu :-).
Recommended Posts