Ondrej71 Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Velké díky všem Pár fotek na Panatimu Chameleon Upraveno 5. června 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 velmi pekne su tie tritony a sedia ti! gratulujem! (za mna na tahu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Ten řemen je bomba,perfektně sedí,myslim,že máš dilema na čem je nechat,já bych volil řemen a na koupání gumu.Tah bych nechal k prodeji jako novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Dík řemen je super, ale ten tah me furt bere tak nějak víc.. jsou na něm o něco težší, ale velký rozdíl to není, a nosí se skvěle.Ten řemen je bomba,perfektně sedí,myslim,že máš dilema na čem je nechat,já bych volil řemen a na koupání gumu.Tah bych nechal k prodeji jako novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Dík řemen je super, ale ten tah me furt bere tak nějak víc.. jsou na něm o něco težší, ale velký rozdíl to není, a nosí se skvěle.Jedině dobře,je vidět,že si pohráli u štajnů nejen s hodinkami, ale i s tahem.A pěkně jsi to nafotil,je to jak kdybych to viděl na ruce pěkně ze všech stran,jen ten pocit schází :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) dík tak ještě pár detailů Jedině dobře,je vidět,že si pohráli u štajnů nejen s hodinkami, ale i s tahem.A pěkně jsi to nafotil,je to jak kdybych to viděl na ruce pěkně ze všech stran,jen ten pocit schází :-) Upraveno 5. června 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 dík tak ještě pár detailů Ten řemen jim moc sluší. Tohle je moje kombinace, já tahy nemusím.Slušel by jim i šedočerný nebo šedobílý řemen.Půjčím na zkoušku .To je 24 mm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Ten řemen jim moc sluší. Tohle je moje kombinace, já tahy nemusím.Slušel by jim i šedočerný nebo šedobílý řemen.Půjčím na zkoušku .To je 24 mm ?Ano 24, děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Ten řemen jim sedne parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Moc pěkný, už delší čas o těchto hodinkách uvažuji, líbí se mi na řemenu, pouze váhám kvůli velikosti. Mám zápěstí 16,5 cm, nosím běžně hodinky o průměru 42mm, tak nevím jestli ty 3mm navíc nebudou už pro mně moc. Co myslíš Ondro, jak to vidíš z tvého pohledu, když můžeš ty hodinky porovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Moc pěkný musím říct na řemenu paráda,sluší jim.Myslím že na tahu,řemenu a i kaučuku to bude ono a člověk to může střídt podle nálady,já tahy moc nemusím takže bych ti dal jeden tip na řemen kterej jim bude taky slušethttp://www.strapshop.cz/rios-synteticke-remeny/rios-bass Upraveno 5. června 2013 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Díky Ten řemen jim sedne parádně myslím, že na 16,5 budou moc velké, vyzkoušel v Chronoshopu, nebo až bude sraz v Olmíku, ozvi se, vzal bych je, ale fakt si myslím, že to bude moc velký. Není to o průměru 45, to jsou fakt je 3 navíc, ale " lug to lug " jsou poměrně velké.. Moc pěkný, už delší čas o těchto hodinkách uvažuji, líbí se mi na řemenu, pouze váhám kvůli velikosti. Mám zápěstí 16,5 cm, nosím běžně hodinky o průměru 42mm, tak nevím jestli ty 3mm navíc nebudou už pro mně moc. Co myslíš Ondro, jak to vidíš z tvého pohledu, když můžeš ty hodinky porovnat.to víš, dobrej řemen, koupenej od dobrého borce Na ten Rios jsem koukal a zvažuju ho, vypadá dobře Moc pěkný musím říct na řemenu paráda,sluší jim.Myslím že na tahu,řemenu a i kaučuku to bude ono a člověk to může střídt podle nálady,já tahy moc nemusím takže bych ti dal jeden tip na řemen kterej jim bude taky slušethttp://www.strapshop.cz/rios-synteticke-remeny/rios-bass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Zátiší .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Zátiší .. Pěkné zátiší. I naživo hodinky nemají chybu. Díky Ondro za příjemné setkání a skvělý řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Pěkné zátiší. I naživo hodinky nemají chybu. Díky Ondro za příjemné setkání a skvělý řemen.Rád jsem Vás viděl, bylo to fajn. Příště na dýl, to musíme naplánovat až budu zase experimentovat na grilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Rád jsem Vás viděl, bylo to fajn. Příště na dýl, to musíme naplánovat až budu zase experimentovat na grilu :-) S Tebou se vždy rádi uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 S Tebou se vždy rádi uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 (upraveno) Chtěl bych se zeptat, jak u Tritonů chodí luneta? Nejen tady ale třeba i na wus si lidi stěžujou u obou řad ocean na to, že s lunetou jde jenom z těžka otáčet. Chci letos koupit něco nového a mými favority jsou i Ocean Two a Triton 30 Edit: překlep Upraveno 9. června 2013 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 luneta u mych Tritonu jde velmi dobre, nemuzu si na nic stezovatChtěl bych se zeptat, jak u Tritonů chodí luneta? Nejen tady ale třeba i na wus si lidi stěžujou u obou řad ocean na to, že s lunetou jde jenom z těžka otáčet. Chci letos koupit něco nového a mými favority jsou i Ocean Two a Triton 30 Edit: překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Díky moc za feedback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se