Beet Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Prosim omluvte muj prispevek bez diakritiky. Popisu svuj pribeh s timto shopem.Touzil jsme po hodinkach s tritiem.Na tomto shopu meli vyprodejovou akci na tento typ hodinek. 79USD za tritium, safir a sroubovaci korunku se mi zdala dobra cena.Objednal jsem modrou variantu 42mm. A kdyby nahodou nesedela, tak jsem k objednavce pridal jeste bilou variantu ve velikosti 46mm. Co prislo:1. 42mm modra varianta - OK2. 42mm bila varianta - POUZITE HODINKY. Coz me nastvalo, pac skrabance na pouzdre a tahu si umim vyrobit sam a navic jsem si neodskousel tu vetsi variantu. Hned jsem prodejce zbombardoval vyhruznymi emaily, ale ani po 10 dnech jsem nedostal odpoved. Pohrichu si stejne necham onu cerno-bilou variantu, nebot je hezci, byt je pouzita. Ale chci slevu!!! Zaver: Pokud nebudu muset, nebudu uz na tomto shopu nakupovat.
Beet Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Tak malá oprava, hodinky stály 69USD ne 79. Včera mi přišel email s omluvou s tím, že mi vracejí 20USD. Moje představa byla sice ještě větší, ale lepší než nic, zvlášť když si je nechat opravdu chci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se