Malý Jarda Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Ahoj.Mám hodinky zn. Orient CTD0D002W. Šesť rokov mi perfektne slúžili, nosil som ich denne a sklíčko nemalo jediný škrabanec...... až do včera. Položil som to na biku a odniesli si to hodinky. Rozbil som sklíčko a vytrhol remienok, pričom sa zohla tá oska. Viete mi niekto poradiť servis na Slovensku, kde by mi hodinky opravili? Ďakujem.
Liqid Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Jestli jde jen o sklíčko a stěžejku, tak to udělá každé lepší hodinářství, je to celkem běžný úkon.
jokerface Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Ahojte....odplavala mi v mori modry plechovy kryt otacacej lunety z Orient mako modre....oplati sa ten pliesok niekde zhanat? Nema nahodou niekdo skusenost s tym?Dakujem za info...prijemny den.
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Ahojte....odplavala mi v mori modry plechovy kryt otacacej lunety z Orient mako modre....oplati sa ten pliesok niekde zhanat? Nema nahodou niekdo skusenost s tym?Dakujem za info...prijemny den.www.orientuhren.de, pan Keller
jokerface Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 ...ano tie stranky poznam...skusim sa dopytat mailom jesli to ma zmysel myslim v pomere nadobucaj hodnoty. Btw dakujem za info...Prijemny vecer.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se