Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dost dobře navýšenej rozpočet a za tak krátkou dobu :lol2: . To je prostě chronomag... Za mě jednoznačně Steinhart Ocean1. Za ty peníze co chceš za hodinky utratit, budou i s keramickou lunetou. Vážně by to chtělo nějaký automaty :cool02: a nejlépe z druhé ruky, aby sis nejdříve vyzkoušel, jak ti automat vyhovuje a moc na začátek neutratil. Klidně si počkej, až se tady něco pěknýho ukáže.

Odesláno

Me prave od tech automatu odrazuje to, ze se zpozduji. a vsichni jsou s tim tak nejak smireni. Dat za hodinky nejake penize, a ony se zpozduji, no nevim.

To, cos tu řekl vem zpátky, je to naprostá hloupost. Odchylku chodu mají, ale napsat, že se jen zpožďují? A zkus se zaposlouchat do toho tikotu ( u mechanik či automatů) a propadneš tomu.

Jestli jsi z Prahy, napiš mě SZ, ukázal bych ti pár baterkáčů, mechanik a automatů, aby sis ujasnil, kde zakotvíš :notworthy: - vše v tvém požadovaném chronu ( mám totiž momerntálně dobrou náladu ).

Odesláno

a-ha... :death:

Odesláno

Me prave od tech automatu odrazuje to, ze se zpozduji. a vsichni jsou s tim tak nejak smireni. Dat za hodinky nejake penize, a ony se zpozduji, no nevim.

No, buď máš krásný obal a uvnitř toto ...

PB120131.jpg

... nebo máš krásný obal a uvnitř tohle :).

mechi.jpg

Odesláno

Tímhle, jsi ho od mechanických hodinek definitivně odradil. :lol2:  Já bych mu poradil, když už je na chronomagu, aby si nejdřív něco sám nastudoval a pak si ujasnil, co vlastně chce. Tady se dá zjistit o hodinkách vše. Pomoc s doporučením se člověku hodí, když už se rozhoduje mezi konkrétníma hodinkama.

Odesláno

To, cos tu řekl vem zpátky, je to naprostá hloupost. Odchylku chodu mají, ale napsat, že se jen zpožďují? A zkus se zaposlouchat do toho tikotu ( u mechanik či automatů) a propadneš tomu.

Jestli jsi z Prahy, napiš mě SZ, ukázal bych ti pár baterkáčů, mechanik a automatů, aby sis ujasnil, kde zakotvíš :notworthy: - vše v tvém požadovaném chronu ( mám totiž momerntálně dobrou náladu ).

Tak to beru zpet. Nechci nikoho rozcilit. Jinak ti dekuji za nabidku, ale bohuzel jsme ze Sev. Moravy.

Odesláno

Jedny Hanowa jsem kupoval pro kamaráda a kolegu z fóra. Z německýho ebaye byla cena zhruba poloviční. Každopádně při prvním otoční lunetou chudák upadla. Až když jsem pošteloval drátek, tak držela fest. Byl to teda jedinej kus, co jsem měl v ruce, ale obrázek jsem si udělal. 

Negativní. Nesouhlasím s Vaším názorem.

Odesláno

Pozitivní. Souhlasím se svým názorem.

Negativní. Nesouhlasím s Vaším názorem.

Neutrální, neudělal jsem si názor.

Odesláno

Tak to beru zpet. Nechci nikoho rozcilit. Jinak ti dekuji za nabidku, ale bohuzel jsme ze Sev. Moravy.

To keby som ja takú ponuku dostal, a keby som bol tú dobu i na Slovensku, a mal by som si teda možnosť takto v reáli ujasniť že čo vlastne chcem...neváhal by som ani sekundu. Nuž ale - všetko je o voľbách.

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...