Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte někdo více znalostí o této firmě?(PROVITA)= za totality byly její hodinky(převážně dámské, ale pánské rovněž...) v klenotech...; dík

• Po roku...
Odesláno
Máte někdo více znalostí o této firmě?(PROVITA)= za totality byly její hodinky(převážně dámské, ale pánské rovněž...) v klenotech...; dík

ráda bych se zeptala,jestli se Vám něco podařilo o této firmě zjistit. mě na internetu jen, že někde píší o Provita Watch Co. , ale to je tak všechno. Mám hodinky této značky a ráda bych je renovovala, byla bych vděčná za každou radu, kdo se zabývá renovací hodinek. díky

Odesláno
ráda bych se zeptala,jestli se Vám něco podařilo o této firmě zjistit. mě na internetu jen, že někde píší o Provita Watch Co. , ale to je tak všechno. Mám hodinky této značky a ráda bych je renovovala, byla bych vděčná za každou radu, kdo se zabývá renovací hodinek. díky

Zdravím,

před asi 20 lety jsem koupil budík Provita (quartz), s příjemnou melodií. Nastavování a spouštění buzení zlobí, tak ho používám jen jako hodiny.

Škoda, že značka zmizela z trhu, budík s příjemnou melodií mi chybí, mobilem se doma nebudím.

• Po letech...
Odesláno

Zdravím,

dostali se mi do ruky dámské hodinky provita. Myslím si že ten strojek uvnitř je ETA prý se do nich dávali. Já sbírám primky tak mi tohle moc neříká. Jaou to má asi reálnou sběratelskou cenu?

Jsou v chodu, ale jdou podle plotu, budou potřebovat GO. Kdyby je někdo chtěl rád je střelím.

post-40465-0-60164100-1482009639_thumb.jpg

post-40465-0-54846600-1482009641_thumb.jpg

post-40465-0-29359900-1482009643_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...