pilot Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Máte někdo více znalostí o této firmě?(PROVITA)= za totality byly její hodinky(převážně dámské, ale pánské rovněž...) v klenotech...; dík
peťulka Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Odesláno 11. července 2008 Máte někdo více znalostí o této firmě?(PROVITA)= za totality byly její hodinky(převážně dámské, ale pánské rovněž...) v klenotech...; dík ráda bych se zeptala,jestli se Vám něco podařilo o této firmě zjistit. mě na internetu jen, že někde píší o Provita Watch Co. , ale to je tak všechno. Mám hodinky této značky a ráda bych je renovovala, byla bych vděčná za každou radu, kdo se zabývá renovací hodinek. díky
hanus Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Odesláno 13. července 2008 ráda bych se zeptala,jestli se Vám něco podařilo o této firmě zjistit. mě na internetu jen, že někde píší o Provita Watch Co. , ale to je tak všechno. Mám hodinky této značky a ráda bych je renovovala, byla bych vděčná za každou radu, kdo se zabývá renovací hodinek. díky Zdravím, před asi 20 lety jsem koupil budík Provita (quartz), s příjemnou melodií. Nastavování a spouštění buzení zlobí, tak ho používám jen jako hodiny. Škoda, že značka zmizela z trhu, budík s příjemnou melodií mi chybí, mobilem se doma nebudím.
Georg.S Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Zdravím, dostali se mi do ruky dámské hodinky provita. Myslím si že ten strojek uvnitř je ETA prý se do nich dávali. Já sbírám primky tak mi tohle moc neříká. Jaou to má asi reálnou sběratelskou cenu?Jsou v chodu, ale jdou podle plotu, budou potřebovat GO. Kdyby je někdo chtěl rád je střelím.
Karlos Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Reálnou sběratelskou cenu? Jako že něco takového fakt někdo sbírá? Toto bych já hodil do popelnice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se