PinkyCZ Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Zdravím a chtěl bych se zeptat někoho z odborníků na TAG HEUERy, jaký materiál používají na své tahy. Všiml jsem si u známého že je má na ruce a tak jsem se podivil že tak rozhazuje. Dle toho co mi říkal byly koupené v Praze, strojek automat, ale dovnitř jsem nekoukal (stejně bych prd poznal). Neřekl jsem nic, ale zarazilo mě že že tah byl na některých místech ohlazený z chromování na základní materiál, pouzdro vypadalo OK. V téhle značce se vůbec nevyznám, ale měl jsem nejasný pocit že by za ty ceny co prodávají těžko použili cokoliv jiného než čistý nerez na tah, ať už by šlo o jakýkoliv model. Sklo bylo evidentně safírové, na tom nebylo nic... Neřekl jsem nic, ale ta historka s koupí v PRG se mi nějak nezdála. Co vy na to??
Návštěvník tolja Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 Je možné,že je koupil s koženým řemenem,pak se mu zachtělo kovového tahu,a když se dozvěděl cenu,tak to řešil nákupem v "kalných vodách".Je to jen hypotéza,a dost nepravděpodobná =),protože kvalitní tah se dá koupit za 1000Kč To je zase blábol =).Jo a vlákno jsi založil blbě,protože Tag jsou švýcary.
PinkyCZ Odesláno 5. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 No tak aspon je videt ze jsem to myslel vazne, kdyz jsem napsal ze o nich vim kulovy... Ale o vymene tahu nic nerikal, proste mi to jen prislo podivne...
steel Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 zkus se podivat na stranky tag heuer, kvalitni tah za 1000 kc ? kovovy tah je tretina ceny celych hodinek
Návštěvník tolja Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 steel napsal: zkus se podivat na stranky tag heuer, kvalitni tah za 1000 kc ? kovovy tah je tretina ceny celych hodinek Já také nemyslel Tag,ale třeba Hirsch
PinkyCZ Odesláno 6. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2007 Chlapci diky, me to staci... dam s nim priste rec na tema jak to bylo s tim tahem a jestli ho nenapalili. Samozrejme me napadla i varianta ze to je neco 'jako' TH a k tomu vybajena historka o nakupu v Praze. Ale k nemu mi to prilis nesedi... tak asi prave proto o tom tak dumam. Jeste jednou dik i presto ze jsem si je dovolil povazovat za nemecke To si zapamatuju asi na hodne dlouho :
Olda Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2007 PinkyCZ napsal: Chlapci diky, me to staci... dam s nim priste rec na tema jak to bylo s tim tahem a jestli ho nenapalili. Samozrejme me napadla i varianta ze to je neco 'jako' TH a k tomu vybajena historka o nakupu v Praze. Ale k nemu mi to prilis nesedi... tak asi prave proto o tom tak dumam. Jeste jednou dik i presto ze jsem si je dovolil povazovat za nemecke To si zapamatuju asi na hodne dlouho : Na tom není nic divného. Tag Heuer je skoro jako Tag heute.
rorda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 (upraveno) Jestli to mělo poškozenej tah, přestože se jedná o nový hodinky, na 99% měl plagiáty a historka s nákupem byla vymyšlená ... Koukal jsem se na eBay a nový tahy na Tag Heuery ale tak drahý nejsou, x tisíc to spraví ... Každopádně teď už je to asi jedno ... P.S.: Jo, admini, můžete tohle téma přesunout do sekce ŠVÝCARSKÉ HODINKY?!? Upraveno 2. prosince 2007 uživatelem rorda
grga_pitic Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Myslim RORDO, ze jsi narazil na zhave a aktualni tema posledni prispevek ze 4 mesice......
rorda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 grga_pitic napsal: Myslim RORDO, ze jsi narazil na zhave a aktualni tema posledni prispevek ze 4 mesice......No co, co, procházim starší témata, když už tady dneska s váma neni žádná sranda ...
New Milis Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 rorda napsal: P.S.: Jo, admini, můžete tohle téma přesunout do sekce ŠVÝCARSKÉ HODINKY?!? No, koukám, ses do toho vobul.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se