M-72 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Ahoj,témata k digitálkám na chronomagu jsem nějak ignoroval, náhle mám velkou potřebu vlastnit první géčka... tak jsem tady Měly by to být, buďto 5000 nebo 5610. Je tam jasný rozdíl v ceně, kovovém pozdru. A co dalšího? Potřebuji nějaká doporučení nemohu se rozhodnout které.... Pokud by to byly tyto: http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-5000-1JF/CASIO-G-shock-GW-5000-1JF-MULTI-BAND-6-JAPAN-MADE.htmlmá smysl k nim rovnou brát rezervní strap a bezel, stěžejky nebo je to shodné s běžně dováženými druhy? A o dost levnější: http://shopiq.cz/casio-gw-m5610-1 Díky za vaše názory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 5000 jako první Gčka budou hodně do pohody, rozdíl asi bude ve váze (13g ) a navíc jsou hezčí.. A na co bezel a pásek, to je plánuješ dorasovat ? Každopádně tady není špatné volby, tak přeju prima užívání.
zibarek Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Nemůžu posoudit oboje, ale jsem vlastníkem M5610 a jsou výborné. Nevím, jestli bych si připlatil nemalý peníz jen za kovové pouzdro + 5610 snadno koupíš kdekoliv.Ale jinak jak psal gougy, oboje jsou dobrá volba.
ggrand Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 5610, protože jsou dost podobné na původní první géčka.
t2 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 Pokud by kapsa dovolila tak URČITĚ ty 5000. Jsou to kromě Frogů už jediný "opravdový" géčka. Starost o náhradní bezel je na místě. Casio skoro vůbec nepodporuje nevyráběný modely a po pár letech je to "mission impossible". A bezel bude to první a jediný co kdy odejde.(krom aku)
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 (upraveno) Jde o to, jestli ti ten screwback za ty peníze stojí - já bych z těchto dvou už dneska určitě chtěl ty 5000, protože už to kovové pouzdro dokážu ocenit. Ty 5610 by pro mne byly jen další tuctový géčka, ale o těch se screwbackem bych věděl, že je to kvalita, tak jako se to dělalo dřív, když ještě géčka byly géčka a kvalita nebyla jen reklamní fráze. edit: taky jde o to, na co je budeš mít - na otloukání ty 5610 stačí, ale srdcová záležitost to není. Upraveno 13. června 2013 uživatelem Chilliluk
M-72 Odesláno 14. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Ahoj, tak zatím díky za názory. Jde o to, jestli ti ten screwback za ty peníze stojí - já bych z těchto dvou už dneska určitě chtěl ty 5000, protože už to kovové pouzdro dokážu ocenit. Ty 5610 by pro mne byly jen další tuctový géčka, ale o těch se screwbackem bych věděl, že je to kvalita, tak jako se to dělalo dřív, když ještě géčka byly géčka a kvalita nebyla jen reklamní fráze. edit: taky jde o to, na co je budeš mít - na otloukání ty 5610 stačí, ale srdcová záležitost to není. No na co budou, doplní mi kolekci na takový ty hodinky do vody, nepohody a tak.... Na fajnové nošení mám Tuti s Lemanii a Precista CAF. Pro retro "chvilky" Dienst Uhr - Phenix Potápky Stowa pouštím.
ggrand Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Je to tak. Screwback je hezký,ale ne za peníze, za které je Casio prodává. Jak už bylo řečeno, může nastat problém s bezelem po čase. Ten samý problém může přijít i s 5610,ale tam by mě to mrzelo 3x méně a ve skutečnosti funkčnost obou hodinek je stejná.Jo, pro fajnšmekra určitě screwback model, pro ostatní lidi, kteří ocení poměr cena/reálný výkon, 5610.
Návštěvník pichmen Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Zober tie plasty, tie kovové rozhodne nemajú takú cenu, za akú sa predávajú. Všetko je to beztak iba spotrebný tovar. Casio iba vydiera a preto by som ich v tom nepodporoval. BTW: No a seya, ten už asi skončil. Volakde som čítal, že je nemocný... Upraveno 30. července 2013 uživatelem pichmen
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Tak isto by som bral tie plasty.
mykhal Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 (upraveno) Zdravím. Zauvažoval jsem po delší době o koupi digitálek. Chci aby ukazovaly kromě času i kompletní datum (letopočet oželím), aby měly integrovanou populární fotovoltaickou technologii a taky aby se uměly seřídit rádiem. Zaujaly mě Casio GW-M5610, ale trochu mě překvapilo, že neumí nastavit budíka na konkrétní datum (teda, jestli se nepletu). Takže si asi prozatím seženu minimalistické levné F-28W (to bude u nás bohužel trochu problém) a počkám, až Casio G-shock udělá v řadě 56xx upgrade v technologii budíku. Koukám, že u nejnovějších modelů je trend, že hodinky budou jakýmsi terminálem k Apple iFónu, nebo jak se ta havěť jmenuje.. :/ Upraveno 13. října 2013 uživatelem mykhal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se