F.B. Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Zdravím páni, narazil som na nete na inzerát, kde slečna predáva svoje vraj cca 4 r. staré a málo nosené hodinky Rado, ktoré majú vzadu na dýnku nasledovné info: Rado jubiléSwiss120 0281 3high-tech tungstenscratchproofwatersealed13/2811523769Požiadal som ju o foto dýnka, a snáď mi pošle nejaké, kde to bude čitateľné, lebo doterajšie obrázky v inzeráte boli biedne.. Snažil som sa ich googliť, no furt mi vyliezali iba stránky s replikami, a nikdy nie tieto konkrétne hodinky. Dík moc za vyjadrenia...tak isto i k tomu či sa to oplatí kúpiť hoc i za smiešnu sumu, keď to má kúsok odbité (po páde na podlahu)...prípadne či by sa to dalo i za rozumnú cenu nechať spraviť v servise. F.
Frostie Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 to je fejk jak hova.o, takový model v životě nemělo RADO v nabídce...
F.B. Odesláno 19. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2013 to je fejk jak hova.o, takový model v životě nemělo RADO v nabídce... A ja som sa tešil, že som možno narazil na DEAL :-) i když....bolo mi to divné, že hodinky s takým referečným číslom mi Google nevie nájsť... Tu som dostal ešte fotku dýnka: Takže proste iba sprostný FAKE? F.
sibirnaya Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 a to, ze maj kus pouzdra urazenej ti nevadi??
F.B. Odesláno 20. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2013 ...... Snažil som sa ich googliť, no furt mi vyliezali iba stránky s replikami, a nikdy nie tieto konkrétne hodinky. Dík moc za vyjadrenia...tak isto i k tomu či sa to oplatí kúpiť hoc i za smiešnu sumu, keď to má kúsok odbité (po páde na podlahu)...prípadne či by sa to dalo i za rozumnú cenu nechať spraviť v servise. F. a to, ze maj kus pouzdra urazenej ti nevadi?? však som to spomínal... F.
richard12 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Či sa to oplatí kúpiť hoc i za smiešnu sumu, keď to má kúsok odbité (po páde na podlahu)...prípadne či by sa to dalo i za rozumnú cenu nechať spraviť v servise. F.Ako ti to opravia? Chýbajúci kúsok na púzdre prizvárajú? Jedine vymeniť púzdro. Lacnejšie by bolo kúpiť nové hodinky.
F.B. Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Ako ti to opravia? Chýbajúci kúsok na púzdre prizvárajú? Jedine vymeniť púzdro. Lacnejšie by bolo kúpiť nové hodinky.Dunno Tak ma iba napadlo, keď som videl fotky, že či ten case hodiniek nie je vymeniteľný....ale je to i tak jedno, pretože je to fake, ako ma Frostie poučil. F.
NIGHTinGALE Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Proč replika?Vyštípnutí pouzdra ukazuje na keramiku.Dle mého to jsou originály.Ale ty 4.000Kč bych za ně nedal, jsou zničené.
gougy Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Proč replika?Vyštípnutí pouzdra ukazuje na keramiku.Dle mého to jsou originály.Ale ty 4.000Kč bych za ně nedal, jsou zničené.A nápis na dýnku zase na wolfram..
F.B. Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Proč replika?Vyštípnutí pouzdra ukazuje na keramiku.Dle mého to jsou originály.Ale ty 4.000Kč bych za ně nedal, jsou zničené.Podľa čoho súdiš tú "štvorku Kč"? :-) Predávajúca mi ich ponúkala za pár sto korún :-) no ja som jej odpísal, že je to na 99,9% fake, a že i keby to stálo korunku, tak by som to teda zo zásady nebral.Že by zvrat? :-)Našiel si ich niekde na ofiko stránke Rado, tú ich referenciu? Ja som ich nedokázal vygoogliť. F.
USER47 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Taky bych si nebyl až tak jistej, že je to fejk. Takovýhle dámský quartzky se na netu často dohledávaj dost blbě, protože se jich dělá spousta a moc se o nich nediskutuje. Stačí pár let a na internetech se po nich slehne zem...Každopádně je to stejně fuk v tomhle stavu.
NIGHTinGALE Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Podľa čoho súdiš tú "štvorku Kč"? :-) Predávajúca mi ich ponúkala za pár sto korún :-) no ja som jej odpísal, že je to na 99,9% fake, a že i keby to stálo korunku, tak by som to teda zo zásady nebral.Že by zvrat? :-)Našiel si ich niekde na ofiko stránke Rado, tú ich referenciu? Ja som ich nedokázal vygoogliť. F. Jo, sorry, psal jsi 4 roky staré a já četl 4 tisíce Kč Podle mě je to originál, prostě dámské keramické fejky jsem zatím neviděl. Ale je možné, že se pletu.Osobně bych je nekupoval ani za pár korun, není to hezký model a nejsem si jist, zda někde seženeš nové pouzdro.Jinak psát slečně, že má fejky jen proto, že jeden člen napsal, že to je fejk, mi přijde ubohé.abez urážky, ale jeden člověk napsal, že to je fejk a ty to bereš jako pravdu?No... já být ta slečna, tak tě pošlu do prdele.
F.B. Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Jo, sorry, psal jsi 4 roky staré a já četl 4 tisíce Kč Podle mě je to originál, prostě dámské keramické fejky jsem zatím neviděl. Ale je možné, že se pletu.Osobně bych je nekupoval ani za pár korun, není to hezký model a nejsem si jist, zda někde seženeš nové pouzdro.Jinak psát slečně, že má fejky jen proto, že jeden člen napsal, že to je fejk, mi přijde ubohé.abez urážky, ale jeden člověk napsal, že to je fejk a ty to bereš jako pravdu?No... já být ta slečna, tak tě pošlu do p....e. No počkať, ja som jej napísal, že na 99,9% to vyzerá na fake, nie že MÁ fake...ani nič podobné - a to je sakra rozdiel.Však si ani nepamatá, či ich kúpila v normálnom shope, alebo od arabáčov na dovči. A keby ma do p.če poslala, neriešil by som to. Má na to právo...a mňa sa také veci zvyčajne nedotknú. Do p.če ma už poslal kdeaky k.k.t :-) F.
gougy Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Tungsten=Wolfram=materiál některých Rado (řada Original i jiné), m.j. také bezvadná odolnost proti škrábancům.High Tech ceramics se používá jako označení u Rado keramiky..High Tech tungsten je kapku úlet označení. Hlasuji pro fejk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se