Aneta Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Díky, azbuku jsem se sice učila, ale už je to nějaký pátek a Stoličnou jsem doteď znala jen vodku :-)
Návštěvník eloga Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Stoličnaja vodka to je také dobrý oddíl. Já jsem občas rád, když se v celém oddílu Ruských hodinek vyskytne nějaká aktivita na jiném vláknu než než Amfibija. Teď jsem revidoval Sportivnyje, jedny bez figurky sportsmena, čekají na lázně. ***
morepower Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Tak upřímně, ty sportivnije se mi líbí a to jako dost. Myslím, že by krásně podtrhly moji zálibu v retro stylu. Sice na ně asi nemám moc ruku (20cm), ale o to radši bych je nosil při běhání apod. Nevíte, kde je v dobrém stavu sehnat? Ať koukám, jak koukám, s tou grafikou sportovce jich moc není...
Návštěvník eloga Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 mrkni na Ebay, tam jich bude z Ukrajiny nebo Bulharska dost.....Lovu zdar ***
morepower Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 jj, Už to projíždím. Našel jsem i kombo, tzn "plavec" a "běžec" tedy hned dvoje.. Já jen kdyby někdo redukoval sbírku. Přeci jen, ještě nepoznám jestli to není bastl. Jsou tam třeba kusy bez šroubovacího dýnka apod..
Návštěvník eloga Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Sportivnyje jen se šroubovacím, zaklapávací dýnko jsou přebastlený pobědy a 15k strojek, běžná ukrajina....***
morepower Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 díky, zkusím se tím prohrabat. Jakoupak tak asi mají vodotěsnost, když je dýnko a těsnění v pořádku? Dá se s nima bez újmy plavat?
rohatka Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 AhojNa Sportivnych sa použivali dva druhy viečok. Jedno bolo klasicke skrutkovacie so zarezmi na otvarak, druhe malo prevlečnú maticu.Puzdro na taketo viečko sa pozná podľa zarezu medzi nožičkami, do ktoreho zapadol vybežok viečka.Do vody by som ich určite nebral, neboli na to určené. Krkolomný výraz " pylevlagonepronicaemye " vyrazený v azbuke na viečku sa u nas prekladá ako " prachotesné " . Čiže do vody radšej Amfibie.
morepower Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 ano, přesně tyhle dva typy jsem našel. Pak ještě s klasickým naklapávacím víčkem, což tedy budou pobědy. Pod víčkem je pak těsnění, tak sem si řikal, že základní vlhkotěsnost by mít mohly. Variant ciferníků jsem našel taky několik, buď se všemi čísly, nebo jen 2,4,6,8,10,12 a zbytek indexy. Černé (ty nemají grafiku sportovce) a světlé s grafikou i bez. Pak také varianty ručiček, buď zlacené štíhlé a červenou vteřinovku, nebo všechny ručky zlacené. V podstatě dva tvary ? úzké (štíhlé) a pak takové s mnohem tenčí špičkou. Taky jsem narazil na ručičky s lumi, ale ty asi budou pozdější, dobastlený. Ale faktem zůstává, že mě chytly...
rohatka Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Tych motivov so športovcom bolo viac, u nas su najbežnejšie bežec a plavec, ale su aj s motorkarom a asi najvzacnejši je s rychlokorčuliarom.Ten som naživo ešte ani nevidel.Ďalšie varianty cifernikov na sportivnych pozri napr na http://www.ussrtime.com/start.html
Návštěvník eloga Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 až něco seženeš tak to sem pošli ve fotkách... ***
Harwey Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 kto by chcel https://aukro.cz/stare-naramkove-hodinky-atleticke-cccp-6912896473
morepower Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Prvni exemplar vcera dorazil, jsou skvele, jdou, korunka evidentne neoriginalni, k blizsimu zkoumani se teprve dostanu. Az prijde i druhy exemplar, pak to snad i nejak neumele nafotim...
morepower Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Tak druhý už taky dorazil, zbývá řemínek a picnu sem fotky Upraveno 15. září 2017 uživatelem morepower
hodinar 1953 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 (upraveno) Já mám tyhle, jdou přesně, ale hacking nemajíTieto hodinky maju strojcek Kirovskie Upraveno 21. září 2017 uživatelem hodinar 1953
morepower Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 ty fotky... vydrz, dal sem je k hodinari prohlidnout a uvest do kondicky
Mipa Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Dávám sem foto myslím také zajímavých "Sportívnych" (původem z "Blešáku" ale zachovalých a pěkně tikajících) se "svítícími" (kdysi) ručičkami a indexy na cifernících. Černé ciferníky (se domnívám) jsou pro zvýšení kontrastu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se