Jiribartl Odesláno 19. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Jo, když se něco má pokakat, tak se to stejně pokaka. Mysli na něco pozitivního a pak tě takováhle nepříjemnost jen posílí. Vzpomen na Hrabalovu Obsluhoval jsem anglického krále . No a Hulky tak dostanou pro tebe mnohem větší hodnotu. ;-)
Vajt Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 S dovolením to tady oživím... Myslíte, že sednou i na útlé zápěstí? (jen 16 cm)... Mám radši větší hodinky, normálně nosím průměr 42 mm a je to tak na hraně, třeba Mini Monstra (která vůbec malá nejsou ) mi na tahu sednou parádně. Tady jsem trochu nesvůj z nožek, které navazují už na tak dost dlouhé (vysoké) pouzdro... Pochopil jsem, že Rado dělá ještě menší verzi pouzdra označovanou jako "Original", tyhle potápky spadají do řady "New original" a tak mám sice možnost vzít menší pouzdro, ale ty už mi do oka tolik nepadly...
Exiztence Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Ja myslím ze je to ok mám ruku 16,5 a takhle vypadaly kdyz jsem je ješte mel:
Vajt Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Díky moc! Ještě jsem našel v prodejní sekci fotku na 16 cm zápěstí a ty nožky vypadají spíš jako by to už byl tah, takže ok... Začínám šetřit
east_dream Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Osobne preferujem inu farbu na ciferniku ale inak nadherny kusok, Rado patria medzi moje oblubene.
kesko Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Originalni kousek, ta luneta je fakt zajimava!!! Diky za zajimavou recenzi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se