Tom19 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Karel, presne podobnú dilemu riešim aj ja, pekné a lacné "oblekovky" a mám skoro rovnaké požiadavky ako ty. Najpresnejšie ich spĺňajú tieto Orient Star: http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-star-power-reserve-mens-automatic-watch-el05003w.htmLen tá cena sa mi zdá akási príliš prijateľná. Jedna z nevýhod oproti Seikam je že nemajú zafír a majú slabšiu vodotesnosť, ale to sú asi dve posledné veci čo by som od hodiniek k obleku čakal . Takže ak doštudujem tak si ich kúpim. Teraz si musím vystačiť len s Citizen Eagle 7 čo čakajú na "facelift"
Jezevcik2 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Teraz si musím vystačiť len s Citizen Eagle 7 čo čakajú na "facelift" Jestli můžeš, tak hoď fotku těch Eagle 7. Sám jedny mám, ale moc jich mezi lidmi bohužel nebude, pokud to tedy srovnám s jejich přímým konkurentem, Seiko 5.
Tom19 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Jezevcik, skúsim ich nafotiť ale nebude to nejaká extra kvalita. Ak by som ich tu v dohľadnom čase nedal, tak poprosím strpenie. V pondelok mám posledný termín štátnice tak mám hlavu plnú všemožných vecí. Ale o citizenkách by som si rád popísal ak by si mal niekedy čas. S pozdravom Tomáš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se