Albert.one Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Zdravím vás pánové.Před pár dny jsem si pořídil jako své první hodinky Seika Monster v černé barvě. Kupoval jsem je nové. Mám z nich obrovskou radost, protože zpracování v této cenové kategorii mě naprosto uhranulo. Jediná věc mi však radost zkazila. Hodinky se celkem předbíhají. Nevíte proč tomu tak je a jestli se to dá nějak vyřešit? Díky, Albert
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Asi slepenej vlásek. Trochu bych s nima jebnul o stůl.
Albert.one Odesláno 24. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2013 A ted se zase o 3 minut za hodinu zpozdily
Albert.one Odesláno 24. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Vazne s nimi mam 'jebnout o stul' ?
funf5 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Opravdu bych se toho nebál s nimi praštit, jsou nárazuvzdorné a na slepený vlásek to zabírá... Druhá možnost je nechat je dojít, až se zastaví a potom s nimi pořádně zatřepat, to také zabralo...
odjinud Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Jestli jsou to funglovky, tak jsem někde četl, že potřebují pár dní, než se "srovnají".Kolik dní a kolik by měla být max. odchylka (kde už začíná problém), to bohužel už nevím. Jsou pořádně natažený? Napůl natažený lehce magoří.
ggrand Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Napřed zrychlý, pak zpomalí, to je divné. Reklamovat nebo najít hodináře, který se na ně podívá. Neřeknu +/- 1min/den může být nějaké haprování nového kusu, ale tohle je prostě moc.
ggrand Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Jo a mimochodem, ne že bych to někomu přál, ale dobře ti tak, když mě taháš při prodeji za nos, pořád slibuješ, že zaplatíš a ono nic a ani nereaguješ.
izotop Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 nejlepsi je je otevrit a zregulovat sam. kup si poeadnou lupu abys na to videl - treba na ten vlasek. Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 4 Beta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se