Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás pánové.

Před pár dny jsem si pořídil jako své první hodinky Seika Monster v černé barvě. Kupoval jsem je nové. Mám z nich obrovskou radost, protože zpracování v této cenové kategorii mě naprosto uhranulo. Jediná věc mi však radost zkazila. Hodinky se celkem předbíhají. Nevíte proč tomu tak je a jestli se to dá nějak vyřešit? Díky, Albert

Odesláno

Opravdu bych se toho nebál s nimi praštit, jsou nárazuvzdorné a na slepený vlásek to zabírá... Druhá možnost je nechat je dojít, až se zastaví a potom s nimi pořádně zatřepat, to také zabralo...

Odesláno

Jestli jsou to funglovky, tak jsem někde četl, že potřebují pár dní, než se "srovnají".

Kolik dní a kolik by měla být max. odchylka (kde už začíná problém), to bohužel už nevím.

Jsou pořádně natažený? Napůl natažený lehce magoří.

Odesláno

Napřed zrychlý, pak zpomalí, to je divné. Reklamovat nebo najít hodináře, který se na ně podívá. Neřeknu +/- 1min/den může být nějaké haprování nového kusu, ale tohle je prostě moc.

Odesláno

Jo a mimochodem, ne že bych to někomu přál, ale dobře ti tak, když mě taháš při prodeji za nos, pořád slibuješ, že zaplatíš a ono nic a ani nereaguješ.

Odesláno

nejlepsi je je otevrit a zregulovat sam. kup si poeadnou lupu abys na to videl - treba na ten vlasek.

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 4 Beta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...