MarcelG Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 (upraveno) An Insurance Provider?s List Of The Top 20 Watches Of All Time http://ablogtowatch.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/06/Top-20-Watches-Poster.jpg Co Vy na to? :-) ZDROJ - http://www.ablogtowatch.com/an-insurance-providers-list-of-the-top-20-watches-of-all-time/ Upraveno 28. června 2013 uživatelem MarcelG
gougy Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 No co, zase další žebříček coolovitost (ještě víc česky "koulemajícnost") je prostě silně subjektivní, ale jsou tam nádherné kousky. (pro mě z té skupiny vítězem pravděpodobně JLC Reverso Gyroturbo)
relativ Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 O znalostiach autora rebríčka svedčí cena Vacherona...
IzTaPa Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 O znalostiach autora rebríčka svedčí cena Vacherona... tech 'ujetych' cen je tam trochu vic, ale i tak to vypada jako zebricek ted z nejzajimavejsich casomericu...
Návštěvník Snow Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Nejhůř sestavený žebříček jsem kdy viděl. TISSOT T-Touche, Bell&Ross Radar, Hermes, Hublot, proč zrovna tenhle model Audemars Piquet a ne ten prapůvodní, z kterého vlastně celá sláva Oaku vyšla a dalších hovadin tam je spousta.
IzTaPa Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 (upraveno) Nejhůř sestavený žebříček jsem kdy viděl. TISSOT T-Touche, Bell&Ross Radar, Hermes, Hublot, proč zrovna tenhle model Audemars Piquet a ne ten prapůvodní, z kterého vlastně celá sláva Oaku vyšla a dalších hovadin tam je spousta. nemuzes k tomu pristupovat jako k listu HH do urcite miry jsou kazde jine od ostatnich a vystupuji z rady... stejne tak by's mohl argumentovat, proc tam nejsou puvodni moonwatche, puvodni daytony,... Upraveno 29. června 2013 uživatelem IzTaPa
IzTaPa Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Snow ma pravdu predsedo. dobra, nacelniku
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Až na pár kousků hrozná kravina. Já bych tam nechal Submarinery, Daytony, Seamastery, Speedmastery, Monaca, Calatravy, od Cartier Santosy a ne Tank, od Zenith určitě ne Striking 10th, ale jiná chrona s El Primerem, asi i IWC BP a možná i Accutrony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se