Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No co, zase další žebříček :)

coolovitost (ještě víc česky "koulemajícnost")  je prostě silně subjektivní, ale jsou tam nádherné kousky. (pro mě z té skupiny vítězem pravděpodobně JLC Reverso Gyroturbo)

Odesláno

O znalostiach autora rebríčka svedčí cena Vacherona...

tech 'ujetych' cen je tam trochu vic, ale i tak to vypada jako zebricek ted z nejzajimavejsich casomericu...

Návštěvník Snow
Odesláno

Nejhůř sestavený žebříček jsem kdy viděl. TISSOT T-Touche, Bell&Ross Radar, Hermes, Hublot, proč zrovna tenhle model Audemars Piquet a ne ten prapůvodní, z kterého vlastně celá sláva Oaku vyšla a dalších hovadin tam je spousta. 

Odesláno (upraveno)

Nejhůř sestavený žebříček jsem kdy viděl. TISSOT T-Touche, Bell&Ross Radar, Hermes, Hublot, proč zrovna tenhle model Audemars Piquet a ne ten prapůvodní, z kterého vlastně celá sláva Oaku vyšla a dalších hovadin tam je spousta. 

nemuzes k tomu pristupovat jako k listu HH ;) do urcite miry jsou kazde jine od ostatnich a vystupuji z rady... stejne tak by's mohl argumentovat, proc tam nejsou puvodni moonwatche, puvodni daytony,...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Návštěvník Kamil
Odesláno

Až na pár kousků hrozná kravina.

Já bych tam nechal Submarinery, Daytony, Seamastery, Speedmastery, Monaca, Calatravy, od Cartier Santosy a ne Tank, od Zenith určitě ne Striking 10th, ale jiná chrona s El Primerem, asi i IWC BP a možná i Accutrony.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...