Tichus Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Dik, dik, dik!!! nahazu!! Sent from my iPad using Tapatalk
Tichus Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Sviti docela slusne... (Na tehle fotce tech rozdilu mezi obema variantami asi moc nebude... ) Sent from my iPhone using Tapatalk
Tichus Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Konecne i ja muzu fotit pecko!! Sorry, za to upatlane sklicko, priste si dam vetsi pozor... Sent from my iPhone using Tapatalk
Potkan Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Budiz ti to sklicko odpusteno, ale priste si dej pozor ;-)Jsou paradni! Ten rotor bude predpokladam asi uplne ten samej jako na tech mych svetlych.. leskle cernej..?
blackhead Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Tyhle P se mi libi nejvic, dela se k nim i tah?
Tichus Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 V 10. 4. 2015 v 17:29, Topkan napsal: Budiz ti to sklicko odpusteno, ale priste si dej pozor ;-)Jsou paradni! Ten rotor bude predpokladam asi uplne ten samej jako na tech mych svetlych.. leskle cernej..?Jo, je uplne stejny...mel jsem v ruce i ty modre a tam byl stribrny, mam dojem... Jsou to proste paradni hodinky!! Vzdycky jsem po nich na netu pokukoval, ale bez tvych fotek nazivo bych se na to asi vyprdl... Takze diky! Sent from my iPhone using Tapatalk
Tichus Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Dalsich par... Sent from my iPhone using Tapatalk
Potkan Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Rad jsem prispel k tomu, ze ti ted delaji radost! A taky zes je vymenil za Becka :-D.. i kdyz musim priznat, ze ty Transoceany jsou docela povedeny ;-)
Tichus Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Jo, jsou, ale prostě nebyly finance na to mít oboje... A nějak se nebojím, že by někdy v budoucnu nešly znova sehnat. U těch Perreletů bych si ale už tak jistý nebyl, takže raději ať jsou u mě na ruce Zatím řeším, jak s řemínkem - potřeboval bych to přesně mezi dvě dírky...a taky jsem zatím nějak nevychytal natahování korunkou - pořád je to trochu boj. A od koupě každý den asi 12s do mínusu, tak doufám, že i tohle se nějak srovná (třeba na 2 do plusu )
Potkan Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Ja natahuju vsechny hodinky obema prstama, ale Pecka jenom ukazovackem. Jde to lip..
Tichus Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Ja jsem si rikal, ze nebude spatne se zminit Prikladam jednu vecerni Sent from my iPhone using Tapatalk
Tichus Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Dalsi varka, at se muze porovnavat (btw mam dojem, ze to sklo zase neni uplne ciste...ze bych byl takove prase...??) Sent from my iPhone using Tapatalk
Tichus Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Tady par na modrem zralokovi Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Ahoj Topkane , jsem rád, že jak to tak vypadá, mohly by se stát Perrelety Tvé definitivní hodinky a to se zde na fóru málokomu podařilo. Mohu Tě opět požádat o nějakou krásnou sunset fotografii ? Vím, že už ji zde ve vláknu máš, ale nemohu se ji nabažit. Dokonce jsem si ji stáhl a uložil na čestné místo ve své obří databázi snímků a obrázků hodinek. Díky moc .
Kid_A Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Myslim ze by jim to sluselo i na hnedym krokousovi
Potkan Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 @Tichus: Ten modrak jim na te treti fotce docela slusi.. a s tim sklickem se pomalu lepsis ;-) Romane, ja mam vsechny definitivni :-DTesi me, ze se Ti me fotky libi. Diky za prizen! Kdybys potreboval do databaze nejakou ve vetsim rozliseni, dej vedet.Sunset tezko v tomhle pocasi, musis byt trpelivy :-)
Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Ahoj Topkane, kdyby si byl tak hodný tak bych poprosil o fotku z příspěvku #44 a 2,3 a 4 z příspěvku #55. Dále v SZ.
Potkan Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Nazdarek Snowe,na SZ odpovim, az budu doma. Ted si uzivam libanky na druhe strane zemekoule ;-)
Potkan Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Jsem zpatky v Evrope, fotky mas na mailu Pecka jsem s sebou nemel, takze sunset bohuzel bez hodinek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se