Spider První Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Ví někdo - cokoliv o historii těchto hodinek? Jsou cenné? Odkud jsou..atd. Předpokládám, že z Maďarska.Díky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 (upraveno) Tady najdeš vše co potřebuješ: Wikipedia Janos Edit: Jestli chceš vědět něco, co nenajdeš na googlu, tak aspoň vyfoť strojek. Upraveno 4. července 2013 uživatelem Rodkopf
Spider První Odesláno 5. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Díky. Tam už jsem potom také díval. Nemáte spíše někdo osobní zkušenost? Jak se cení u nás.. :-)
Radimk Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Tady jsou tyhle cenové dotazy jako červenej hadr. Pro mě tyhle hodinky nemají žádnou cenu. Pro tebe třeba, co by rodinná památka nevyčíslitelnou. A někde mezi bude reálná hodnota. Stačí?
Spider První Odesláno 5. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Samozřejmě v tom máš pravdu - ale jsou na světě prostě věci, které se cení. A i když bych nebyl sběratel a měl bych například Spartaky, které bych nabídl, tak mi utrhají ruce. Tak jsem to myslel. Tyto hodinky neznám, proto jsem chtěl zjistit to co jsem psal.Díky.
Rodkopf Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Proto jsem Ti napsal, že máš vyfotit strojek, protože někdy tam může být strojek třeba Omega apod...ale jestli vůbec mají nějakou cenu ( tipuji tak kolem 1000 kč ), tak v Maďarsku.
PNS Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f23-Ai05SMY
Reuma Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 http://hu.wikipedia.org/wiki/Brauswetter_J%C3%A1nos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se