zalik10 Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Včera odpoledne se mě stala nemilá věc. Při poobědní procházce se psem nás napadl rotwailer. Naštěstí měl košík a proto věc dopadla vcelku dobře. Pár modřin a odřenin se za pár dní zahojí. Co se ale přihodilo ještě, je že jsem o beton trošku obrousil svoje Fortisky. Hodinky jsou poškrabané na hraně u sklíčka. Proto prosím o radu kde hodinky opravit. Plus malý odhad ceny ( majitelka rotwailera slíbila, že vše uhradí ). Díky
afrikab Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Včera odpoledne se mě stala nemilá věc. Při poobědní procházce se psem nás napadl rotwailer. Naštěstí měl košík a proto věc dopadla vcelku dobře. Pár modřin a odřenin se za pár dní zahojí. Co se ale přihodilo ještě, je že jsem o beton trošku obrousil svoje Fortisky. Hodinky jsou poškrabané na hraně u sklíčka. Proto prosím o radu kde hodinky opravit. Plus malý odhad ceny ( majitelka rotwailera slíbila, že vše uhradí ). Díky Na kolik ty fortisky vysly, kdyz byly nove?
zalik10 Posted April 10, 2007 Author Report Posted April 10, 2007 Na kolik ty fortisky vysly, kdyz byly nove? Kupoval jsem je od jednoho zdejšího člena. Takže nebyly nové, ale bez jakékoliv vady na kráse.
Recommended Posts