zalik10 Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 Včera odpoledne se mě stala nemilá věc. Při poobědní procházce se psem nás napadl rotwailer. Naštěstí měl košík a proto věc dopadla vcelku dobře. Pár modřin a odřenin se za pár dní zahojí. Co se ale přihodilo ještě, je že jsem o beton trošku obrousil svoje Fortisky. Hodinky jsou poškrabané na hraně u sklíčka. Proto prosím o radu kde hodinky opravit. Plus malý odhad ceny ( majitelka rotwailera slíbila, že vše uhradí ). Díky
afrikab Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 Včera odpoledne se mě stala nemilá věc. Při poobědní procházce se psem nás napadl rotwailer. Naštěstí měl košík a proto věc dopadla vcelku dobře. Pár modřin a odřenin se za pár dní zahojí. Co se ale přihodilo ještě, je že jsem o beton trošku obrousil svoje Fortisky. Hodinky jsou poškrabané na hraně u sklíčka. Proto prosím o radu kde hodinky opravit. Plus malý odhad ceny ( majitelka rotwailera slíbila, že vše uhradí ). Díky Na kolik ty fortisky vysly, kdyz byly nove?
zalik10 Odesláno 10. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 Na kolik ty fortisky vysly, kdyz byly nove? Kupoval jsem je od jednoho zdejšího člena. Takže nebyly nové, ale bez jakékoliv vady na kráse.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se