Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny pacienty, 

mám na Vás dotaz, chci nějaké potápky a relativně se mi líbí Davosa Agronautic. Mají keramickou lunetu, héliák a ETU 2824-2. 

Jaký je Váš názor? Hlavně mi nepište, že Vám připomínají Aquatimery :) jo a nechci Tritony, vlastně nic z produkce Steinhart. 

Cena cca 500 ojro

Díky za návrhy co Vás napadne, méně či více známého....

post-24192-0-59559700-1373238617_thumb.jpg

post-24192-0-35710200-1373238624.jpg

Odesláno

Vzhledem k ceně je to vážně dobrá alternativa která těžko hledá konkurenci.Včera jsem je měl v ruce,dělají i model s tritiem,je o kapku dražší.Zpracování a materiálům nelze vůbec nic vytknout a klidně by mohly být dražší.Velikostí jsou pro mě tak akorát,abych je mohl nosit třeba i denně,ale nemám žádný pařáty.Nevím nač u 300m mají ventil,ale parádička to je.Na nerv by mě lezl pouze poslední článek tahu mezi stěžejkami,v těch spárách se skvěle usazuje kamenec a nečistoty,což spraví občasné vyčistění.Tah  působí důstojně,mají rozpínací sponu s pojistkou,všechno přesně zapadalo,mikroregulace na sponě má tuším tři pozice,což není mnoho,ale třeba Omegy PO maj super sponu,ale bez mikroregulace,která tam opravdu chybí.Takže lepší tři než nic.

Zajímavou alternativou by mohlo být třeba Mido,které za 500 nebude,jeho ceny budou začínat tak kolem 600,ale je potřeba také zakalkulovat reprezentující značku.

Mido-Ocean-Star-Captain-IV-M011430110510mido-automatic-watch.jpg   

Odesláno

Moc díky za vyčerpávající popis. Velikostně mi sedí. Prosím tě, když si je viděl a mohl ošahat, kde to bylo? Vím, že je zde prodávají v pasáži u Altmana. 

Jinak MIDO jsou taky moc fajne. Na té černé gumě nemají chybu.

Odesláno (upraveno)

Moc díky za vyčerpávající popis. Velikostně mi sedí. Prosím tě, když si je viděl a mohl ošahat, kde to bylo? Vím, že je zde prodávají v pasáži u Altmana. 

Jinak MIDO jsou taky moc fajne. Na té černé gumě nemají chybu.

Ano v pasáži u Stýblů jsem je viděl,protože jsem byl omrknout Longines u Altmana,ale také mě zajímaly Davosa Ternos,uprostřed pasáže je takovej prodejní prostor pana Brože,jen jsem si pořádně nevšiml,jsou-li to s tou keramikou,jinak jsem je prohlížel někde ve Vídni,chodím a čmuchám po krámech,takže nevím kde přesně to bylo,ale to je vedlejší.

další alternativa  http://www.chrono24.cz/certina/ds-action--id2149949.htm?query=certina&dosearch=true&urlSubpath=/certina/index.htm&manufacturerIds=50

http://www.chrono24.cz/certina/ds-action-c0134071105100--id2130388.htm?dosearch=true&query=certina&sortorder=1&urlSubpath=/certina/index-4.htm&manufacturerIds=50

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Ještě by tady byla varianta  v této cenové hladině Doxa into the ocean. Mají taky myslím keramickou lunetu. Byly k vidění v Koscomu.

post-24177-0-41884800-1373270059_thumb.jpg

Odesláno

Tie Davosy som svojho času zvažoval ako "dovolenkové" hodinky, aj som si ich bol pozrieť, keď som sa motal po Viedni. Nakoniec som ich nekúpil iba preto, že v neďalekom obchode som natrafil na Marinusy a kúpil som tie. Davosy sú fajn, za tú cenu ponúkajú dosť, na nič sa moc nehrajú. V podstate mi na nich trochu vzhľadovo vadil iba héliák, ale to len preto, že som taký typ, čo aj v šľahačke nájde hovno. Fajn vyzerá aj tmavá verzia Gun, spomínam napriek tomu, že nie som fanúšikom PVD a iných podivných čiernych povlakov.

Mido Oceanstar, na tie by som si dal pozor, sú extrémne fotogenické, naživo z môjho pohľadu úplne nezaujímavé.

Odesláno

Vlastnil jsem úplně stejné hodinky-jen jiná značka.Zpracování dobrý,lumi hrůza-co vím,tak to samí Davosa.Nosí se ale perfektně,na ruce sedí dobře.Za ty peníze nejsou špatný ;)

Odesláno

Ufff všem moc děkuji za doporučení a Vaše návrhy. 

Jak jsem byl skoro rozhodnutý, tak to teď teda nejsem vůbec. Eposy jsem kdysi chtěl s komplikací regulateur, ale nakonec jsem koupil Maurice Lacroix. 

Všechny jsou super, ale zatím asi stále vedou ty Davosa. Pouze bych to upravil a vzal bych možná Davosa agronautic lumis, které mají triciové trubice. 

Pokud Vás ještě cokoliv napadne, tak budu moc rád, protože jsem si zatím opravdu nevybral.

Díky všem 

Odesláno (upraveno)

Ještě mě napadl Deep Blue Blue tech master 500. Cenově na hraně. Maj Etu, safír, keramickou vložku lunety. Je na výběr barva lunety - černá/bílá a taky barva ruček. No a samozřejmě velikost 46mm, což by možná mohlo být trochu limitující.

post-24177-0-38776300-1373372014_thumb.jpg

http://www.atomictime.pl/product_info.php?products_id=199

Upraveno uživatelem CEGY
Odesláno (upraveno)

Davosa s tritiem je super,jestli jsi sova :-),jestli ne tak to nevyužiješ a budeš za tritium připlácet,kromě toho,mně osobně ty trubičky ubírají na vzhledu.Kolega má pravdu,že ty Mida jsou koukatelný na fotkách,mínˇ už ve skutečnosti,Certina v keramice je parádní jak disainem,tak zpracováním,ale pro mě je jak to vyjádřit,taková mdlá,daleko víc se mi líbí bez keramiky a v oceli než v titanu.Neřeš to takhle na papíře a osahej je v pasáži u Stýblů,Certinu v Koscomu,uděláš nejlíp,jinak Davosa,jak jsem psal výše,ale trochu mi vadí jméno značky a také to,že dokáže kopírovat co za kopírování stojí.Proto mě zajímal ten Ternos a je to tak.Steinhart Ocean 1 jsou proti tomu svébytné hodinky.Ale bavme se o Davosa Argonautic (mimochodem přečti si název vlákna :-).Za tuhle cenu dostaneš opravdu kvalitu,ale já osobně bych do ní nešel.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Ještě mě napadl Deep Blue Blue tech master 500. Cenově na hraně. Maj Etu, safír, keramickou vložku lunety. Je na výběr barva lunety - černá/bílá a taky barva ruček. No a samozřejmě velikost 46mm, což by možná mohlo být trochu limitující.

attachicon.gifdb_btmaster_bk-bk_1_wtm1.jpg

http://www.atomictime.pl/product_info.php?products_id=199

Cegy, díky, jsou taky hezký, už jsem projel celou kolekci deep blue, bohužel všechno je dost velký. Jednou jsem měl 46mm a už se to nedalo nosit :( 

Jinak cifr, ručičky super, o tom žádná

Odesláno

Tak tuhle značku vidím úplně poprvé a to nejsem žádný nováček :)  Žádná láca, ale nějaké modely mají hezké. Kde si to objevil?

Chcel som na bežné nosenie niečo nemecké s GMT za rozumný peniaz, potápky alebo tooly a Nivrely sa mi dostali do užšieho výberu, aj keď tuším korene majú švajčiarske. Potom som si povedal, že ten výber trochu odložím a kúpim Davosy Argonautic, ale ako som už písal, nakoniec som natrafil v obchode na Marinus GMT a kúpil ich (boli v tom užšom výbere). Nivrel mi tak zostal vo fronte ako jedna zo značiek, ktoré by som niekedy rád vyskúšal. Kým k tomu dôjde, tak ich aspoň občas niekomu predhadzujem pod nos :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...