Vrba Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 Jsou zde trochu opomíjené, skoro vždy to jsou krásné kousky, většinou s rodinnou historií či citovým vztahem majitele k nim. Co založit kategorii "Kapesní hodinky", ať se neztrácejí v jiných šuplíčkách ? Vždyť to jsou taky hodinky.
31682 Odesláno 10. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2007 Jsem pro, mám je rád. Akorát bych se přimluvil, aby se k nim přidaly i stopky, ty mi tu také schází. Kamile, bylo by to možné?
Vrba Odesláno 11. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 ... tak to já mám dvoje, po každém dědovi jedny, ale ty z "obecného kovu" nejdou (system Roskopf" nebo tak nějak... :-))
31682 Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Kamile, bylo by to možné? Kamile, vůbec nevadí, že neodpovídáš. Už jsme se smířili s faktem, že kapesní hodinky ignoruješ
sibirnaya Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 nevim, na co zakladat novou sekci, kdyz se tu zminka o kapesnich hodinkach obejvi v prumeru jednou za mesic... jinak taky mam, neopomijim, ale myslim ze je to zbytecne...
31682 Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Zbytečné... Je i není, záleží jak na to koukneš. Zrovna nedávno jsem hledal foto kapesních Doxa od Viktora. Našel jsem, ale zbytečná ztráta času. Bylo tu už víc pěkných nebo zajímavých kousků a když se je snažíš po čase dohledat, je to hoňka. Já bych pro tu sekci byl. Víc místa to nezabere a udělalo by mi to radost
Viktor Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Ty Doxy byly v "Pochlubte se novými .." - tam se to přece ani najít nedá . To vlákno je šílený, lepší by byla třeba sekce "Nové přírůstky" a na každý hodniky samostatný vlákno. Otázka je, jak aktuální je změna softu fóra. Abychom si jěště několik let neříkali, že nemá cenu dělat změny, že počkáme na nový sw. Ty Doxy pak byly ještě v sekci Prodej, tam by to mělo jít dohledat snadno. K tématu, já se kapesním hodinkám bráním, nemám to kam dávat, nosit se to moc nedá , proto jsem prodal i ty Doxy, ale Na Poříčí mají obrovský cibule (tak 8 cm průměr) bez označení na ciferníku v perfektním stavu, s fantastickými tlustými modrými ručkami, s tučnými římskými číslicemi a čistým strojkem, který je slyšet na pět metrů, a ty pořád volají "Kup si mě!"
31682 Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Odesláno 16. května 2007 Uvěřil jsem ti a byl se tam podívat Ty velké o kterých píšeš tam ještě byly. Co do velikosti ovšem vedly ještě větší Doxa. Tipuji aspoň 10 cm průměr. Dobrý stav, leč cena se mi zdála značná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se