Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou zde trochu opomíjené, skoro vždy to jsou krásné kousky, většinou s rodinnou historií či citovým vztahem majitele k nim. Co založit kategorii "Kapesní hodinky", ať se neztrácejí v jiných šuplíčkách ? Vždyť to jsou taky hodinky.

Odesláno

... tak to já mám dvoje, po každém dědovi jedny, ale ty z "obecného kovu" nejdou (system Roskopf" nebo tak nějak... :-))

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zbytečné... Je i není, záleží jak na to koukneš. Zrovna nedávno jsem hledal foto kapesních Doxa od Viktora. Našel jsem, ale zbytečná ztráta času. Bylo tu už víc pěkných nebo zajímavých kousků a když se je snažíš po čase dohledat, je to hoňka.

Já bych pro tu sekci byl. Víc místa to nezabere a udělalo by mi to radost biggrin.gif

Odesláno

Ty Doxy byly v "Pochlubte se novými .." - tam se to přece ani najít nedá smile.gif. To vlákno je šílený, lepší by byla třeba sekce "Nové přírůstky" a na každý hodniky samostatný vlákno. Otázka je, jak aktuální je změna softu fóra. Abychom si jěště několik let neříkali, že nemá cenu dělat změny, že počkáme na nový sw. Ty Doxy pak byly ještě v sekci Prodej, tam by to mělo jít dohledat snadno.

K tématu, já se kapesním hodinkám bráním, nemám to kam dávat, nosit se to moc nedá smile.gif, proto jsem prodal i ty Doxy, ale Na Poříčí mají obrovský cibule (tak 8 cm průměr) bez označení na ciferníku v perfektním stavu, s fantastickými tlustými modrými ručkami, s tučnými římskými číslicemi a čistým strojkem, který je slyšet na pět metrů, a ty pořád volají "Kup si mě!" laugh.gif

Odesláno

Uvěřil jsem ti a byl se tam podívat smile.gif Ty velké o kterých píšeš tam ještě byly. Co do velikosti ovšem vedly ještě větší Doxa. Tipuji aspoň 10 cm průměr. Dobrý stav, leč cena se mi zdála značná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...