Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co si o tom myslite? Konkretne jsem ted koukal na tyto kousky: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61627-oris-big-crown-chronograph/ uz se prodavaji dlouho, stale neuspesne a podle mne to bude hlavne tim, ze k tomu chybi komplet prislusentsvi a doklady.

PS: chtel jsem se o tom pobavit primo s prodejcem, ale nelze mu poslat SZ (zrejme plna schranka) a do vlakna nemuzu prispivat, nejake napady co s tim?

Odesláno

Ahoj,tenhle pán je naprosto spolehlivý a výborný prodejce,takže můžu jen doporučit,určitě se s ním dohodneš až se Ti podaří ho zkontaktovat,za mě super.

Odesláno

Prodejce se bát rozhodně netřeba, že to neni fejk vidíš, papíry na ruce nenosíš. Mě na nich odrazuje to plastový sklíčko, to asi hodně lidí. Ale už se dostávaj na tu hranici, že mi bude plast fuk - jsou moc pěkný.

Odesláno

Fejku se na foru nebojim. Ja hodinky beru trochu i jako rezervu tzn. ze kdyby se neco podelalo a ja bych potreboval rychle penize, tak abych je mohl rychle strelit +- za to, za co jsem je koupil v kratke dobe. A zda se mi, ze kdyz je to bez papiru a komplet prislusentsvi tak 1)cena jde hodne dolu a 2)hodinky se prodavaji dlouho, tak mne zajima, jestli to vidite stejne.

Odesláno (upraveno)

Přesně tak, u dražších kousků jsem dříve papíry taky docela řešil, ale přešlo mě to, stejně se ti krabice a všechny ty serepetičky jenom válej ve skříni... trošku jiná situace je pokud plánuješ jejich brzký prodej, tam se ti papíry při prodeji hodí ale zde na fóru najdeš mraky členů kterým i absence všeho vůbec nevadí...a co se týče prodejce, stačí mrknout do "hodnotírny" a zjistíš jenom samou chválu

EDIT- předběhl jsi mě.... to že je cena bez papírů dole je fakt, ale zase když už je hodně pod cenou koupíš, tak to pak neřešíš.... myslím, že délka prodeje není odvozená od papírů a krabice ale zkrátka od dané situace na trhu- podívej kolik super kousků s komplet balením se v prodeji někdy válí i měsíce..... když to shrnu- tak pokud chceš mít fajn hodinky a ještě mít jistotu, že za ně dostaneš minimálně to cos do nich dal, tak nevím jestli tento konkrétní model je to pravý, na to jsou dobrý profláknutější značky a modely a hlavně vyšší cena... ale je to jen můj osobní názor, třeba se pletu  ;)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Přesně tak, u dražších kousků jsem dříve papíry taky docela řešil, ale přešlo mě to, stejně se ti krabice a všechny ty serepetičky jenom válej ve skříni... trošku jiná situace je pokud plánuješ jejich brzký prodej, tam se ti papíry při prodeji hodí ale zde na fóru najdeš mraky členů kterým i absence všeho vůbec nevadí...a co se týče prodejce, stačí mrknout do "hodnotírny" a zjistíš jenom samou chválu

EDIT- předběhl jsi mě.... to že je cena bez papírů dole je fakt, ale zase když už je hodně pod cenou koupíš, tak to pak neřešíš.... myslím, že délka prodeje není odvozená od papírů a krabice ale zkrátka od dané situace na trhu- podívej kolik super kousků s komplet balením se v prodeji někdy válí i měsíce..... když to shrnu- tak pokud chceš mít fajn hodinky a ještě mít jistotu, že za ně dostaneš minimálně to cos do nich dal, tak nevím jestli tento konkrétní model je to pravý, na to jsou dobrý profláknutější značky a modely a hlavně vyšší cena... ale je to jen můj osobní názor, třeba se pletu  ;)

Souhlasim, ze je lepsi pro tento ucel koupit proflaklejsi (proto jsem si v nedeli koupil Brajtle). O techto premyslim spis jako o doplnku nez jako o suprove investici :-)

Odesláno

Souhlasim, ze je lepsi pro tento ucel koupit proflaklejsi (proto jsem si v nedeli koupil Brajtle). O techto premyslim spis jako o doplnku nez jako o suprove investici :-)

Tak pokud o nich uvažuješ takhle, tak se jich opravdu neboj a jdi do nich

Odesláno

Skús si otvoriť, (teda normálne klikni na obálku hore) "Moje zprávy", hneď Ti vyskočí XY prvých správ v schránke, a uvidíš tam i niečo ako "Zobrazit všechny správy" - tak to by si mal rozkliknúť, a úplne v vpravo, pri každej správe je políčko...tak ho skús zaškrtnúť...

Vyber-označ správy čo chceš, a dole je "Zmazat".

Snáď to bude fungovať...

F.

Tak už jsem zde :)

Netuším, jak se schránka maže, poradíte?

Díky, že jste ke mě milí :)

Tom

• po 4 týdnech...
Odesláno
Prorok: Ahoj. Nejde ti poslat zpráva.

Omlouvám se, že nepíšu kvůli přímo koupi, ale nabízím ti Orient Big Mako, ve výborném stavu a doplatek dejme tomu 9000 Kč proti tvým Oriskám.

Osobní předání v Praze.

Měl bys zájem? Pokud ano, hod mi do soukromé zprávy svoje číslo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...