Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nepokládám se za velkého chronomagora, mám dvoje mechanická Seika a jedny Poljoty. No a nějak jsem dospěl k neuvěřitelnému poznání / situaci, že vlastně potřebuji ještě nějaké digitálky, kvůli těm otřesům že, a navíc jsou přesné a nezastaví se kolik let atd. atd. A jsou úplně za hubičku. Takže jsem začal zlehka studovat digitálky Casio, hlavně ty hodně jednoduché, tradiční, levné a co nejvíce retro.

No a k jádru příspěvku: upoutalo mě, že hodinky Casio F91 používá Al Kajda k výrobě nástražných bomb. Dokonce po zadání  názvu těchto hodinek do googlu, hned na první straně výsledků obrázků je Bin Ládin s těmito Casii na rukou. Tak to berte jako zajímavost ...

Na wikipedii:

http://en.wikipedia.org/wiki/Casio_F91W

P.S. nakonec jsem si vybral jiné, a to model w-800h-1A, který je malinko vychytanější. Ale nejspíš si ty teroristické taky ještě opatřím, no nedejte za to na eBay těch 10 dolarů, když to má takový příběh ...

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

ale zase, na druhou stranu, kolik hodinek se může pochlubit takto silným příběhem, zvlášť, jak píšeš výše, za takovou sranda cenu...

Odesláno

.. nakonec jsem si vybral jiné, a to model w-800h-1A..

Čoveče před pár dny jsem měl stejné hnutí mysli, přemýšlel jsem na F91 a F105, ale nakonec vybral W-800HG-9A, což je to samé jako máš ty, jen display ma takovou nazlátlou barvu místo šedé.

No a jsem spokojen, kdyby měly ještě odpočet jsou to dokonalé digi. Zároveň jsem měl pocit, že F91 a 105 jsou celkem miniaturní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...