Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Má to sice o chlup levnější, ale nenašel sem na něj tolik komentů, chtělo by to někoho se zkušeností přímo sním, jinak to asi vezmu od Heydera..

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Palermo je přece jen dál něž Bayreuth, Tak zkušeností s Heyderem bude určitě více. Známý kupoval hodinky přímo u něj v kamenném obchodě a říkal, že dobrý. Tak se nebojím ani té pošty. Jak jsem psal výše.. Zaregistruj se u něj na netu a zaplať převodem a budeš to mít levnější. Pokud bys bydlej u hranic jako já, tak si to můžeš nechat poslat do Němec na poštu a bude to i bez poštovného...Záleží co preferuješ a co je pro tebe nejvhodnější

Odesláno

Pasáž U Stýblů, Václavské nám. Kdybys byl teda z Prahy..,je tam klenotnictví a značku Hamilton tam najdeš taky, slušný výběr a fakt chceš "pilotky"? Ptám se, protože mě tenhle trend taky dost semlel a během roku a čtvrt jsem se všech zbavil.

Odesláno

To je pro mě lepší Zlín, Gold Eligius, nákupem v zahraničí ušetřím +-3k Kč, což je pořád dost peněz. Líbí se mi i jiné než pilotky, ale tam sou ceny trochu jinde.:(

Odesláno

Fajn, Gold Eligius můžu doporučit.

Odesláno

Heydera můžu doporučit, kupoval jsem je tam a vše v naprostý pohodě. Ochotně komunikovali v AJ jak po mailu, tak po telefonu. Můžu doporučit.. ;)

Až je budeš mít, tak se pochlub.. :)

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dobrý večer, je normální? Když při rychlejším pohybu slyším zvuk, který není cvakáním strojku ani pohybem kyvadla, připadá mi jakoby pružina o něco bouchla, zvuk se nemění. Měl sem hodinky dnes teprve celý den na ruce, choval sem se k ním jako v rukavičkách. Může to být nezaběhnutým strojkem? Předem děkuji

Upraveno uživatelem vixoj
Odesláno (upraveno)

Málo natáhlá nebo přetažená pružina? Nenatahoval sem je ani jednou manuálně

Může to být zvuku rotoru? 

Upraveno uživatelem vixoj
Odesláno

Kyvadlo = rotor, promiňte za matení pojmů. Zvuk jde slyšet i při menším zatřesení v ruce, rotor se podle očí ani nepohne, ráno zavolám prodejci, ale nechtěl by mi tady někdo ulehčit spaní? :(

Odesláno

Rotor moze obcas zavadit o vnutro puzdra. Moze mat miernu volu aj kolmo na smer otacania. Robia to aj moje Seika, tie dokonca hrkaju ako keby sa mali rozpadnut, ale idu uz vyse pol roka naprosto spolahlivo. Aj v Steinhartoch s unitasom nieco jemne pocut ked nimi zatrasiem a robi to viacerym... Myslim ze vela hodiniek vydava pri zatraseni isty zvuk a nemyslim si ze by to mala byt vada...

Návštěvník kupec
Odesláno

Rotor moze obcas zavadit o vnutro puzdra. Moze mat miernu volu aj kolmo na smer otacania. Robia to aj moje Seika, tie dokonca hrkaju ako keby sa mali rozpadnut, ale idu uz vyse pol roka naprosto spolahlivo. Aj v Steinhartoch s unitasom nieco jemne pocut ked nimi zatrasiem a robi to viacerym... Myslim ze vela hodiniek vydava pri zatraseni isty zvuk a nemyslim si ze by to mala byt vada...

Ja mám troje Steinhart s unitasom (mechaniky) a nič mi v nich nehrká, keď s nimi zatrasiem. Ozval som sa preto, lebo si hovoril, že to robí viacerým.....

V Steinhartoch Chrono Nav-B, počujem a cítim iba rotor (ETA 7750), pri pohybe ruky, to je všetko......

Odesláno

Ja mám troje Steinhart s unitasom (mechaniky) a nič mi v nich nehrká, keď s nimi zatrasiem. Ozval som sa preto, lebo si hovoril, že to robí viacerým.....

V Steinhartoch Chrono Nav-B, počujem a cítim iba rotor (ETA 7750), pri pohybe ruky, to je všetko......

Hm... V Steinhart vlakne sme sa nasli 3ja s takym podobnym zvukom jemneho klepnutia pri zatraseni...tak sa ale kazdopadne ospravedlnujem za to generalizovanie...ale rad by som vedel preco to robi, a ci to casom nieco nezhorsi...
Návštěvník kupec
Odesláno (upraveno)

Hm... V Steinhart vlakne sme sa nasli 3ja s takym podobnym zvukom jemneho klepnutia pri zatraseni...tak sa ale kazdopadne ospravedlnujem za to generalizovanie...ale rad by som vedel preco to robi, a ci to casom nieco nezhorsi...

Môže biť povolené uchytenie strojčeka, to je jediné, čo na mechanikách môže biť......

Možno že zle ste vyhodnotili ten zvuk, môže to biť aj že pukne remienok a zdá sa ti že to ide z hodiniek......

Upraveno uživatelem kupec
Odesláno

Môže biť povolené uchytenie strojčeka, to je jediné, čo na mechanikách môže biť......

Možno že zle ste vyhodnotili ten zvuk, môže to biť aj že pukne remienok a zdá sa ti že to ide z hodiniek......

Remienok to urcite nebude, lebo som to skusal aj bez neho. No to uchytenie strojceka znie velmi pravdepodobne. Otazka je nakolko to moze vadit z dlhodobeho hladiska...na posudenie tohoto mam vsak prilis male skusenosti a znalosti...je to pocut fakt minimalne (no je...)...
Návštěvník kupec
Odesláno

Remienok to urcite nebude, lebo som to skusal aj bez neho. No to uchytenie strojceka znie velmi pravdepodobne. Otazka je nakolko to moze vadit z dlhodobeho hladiska...na posudenie tohoto mam vsak prilis male skusenosti a znalosti...je to pocut fakt minimalne (no je...)...

Jediná možnosť je, ísť k hodinárovi, nech sa na to pozrie. Takto sa ťažko posudzuje......
Odesláno

Jediná možnosť je, ísť k hodinárovi, nech sa na to pozrie. Takto sa ťažko posudzuje......

Na dialku sa to riesit veru neda...kazdopadne, dik za zastavenie a odpoved...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...