Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No a? Je to etalon? Je! Tak proč se trápit snahou odlišit se stůj co stůj.

však já Ti svůj názor nevnucuji :) jen říkám, co bych udělal já... a říkám to s tím, že jsem sám BP hrozně moc chtěl....., nicméně při osobním setkání mě prostě zklamaly.....

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jednoznačně 7-denní IWC,Frostie to myslel dobře,chtěl mu ušetřit pár desítek tisíc. :whistling:

Spis stovek,ne? :)

Jinak ja bych taky sel do IWC, jenom diky chronochopu mam pilotky hrozne okoukany..

Odesláno

...volil bych IWC...přijdou mi nadčasové, vyváženější, elegantnější a poměrně univerzální...ale to jen znamená, že bych si je vybral já...možná si typ, který spíš unosí ty Zenithy...vyzkoušet a zvolit podle pocitu, jiná rada je asi zbytečná...

Odesláno

Zenitky maj koule, ale jsou hrozne obrovsky. Kdyz jsem je v realu videl, opravdu me to prekvapilo. Navic je to styl, ktery v minulosti touto velikosti neoplyval. A taky bych u nich mel strach, ze se okoukaji, No, kdyz to shrnu, tak jestli nemas tlapu jako instant, tak ber IWC, nebudes litovat.

Návštěvník kupec
Odesláno

V tomto prípade sú rovnocenné. Ale podľa tradície jednoznačne IWC...........

Odesláno

Verziu "Special" (limitka 250 ks, s rezervou náťahu) uvádza vo svojom poslednom katalógu Juwelier Schwoedt (9500?). Je veľmi pravdepodobné, že sú aj na predajni. Keď nie inak, tak sa stačí opýtať (info@schwoedt.com alebo kontaktný formulár na webe).

Odesláno (upraveno)

Verziu "Special" (limitka 250 ks, s rezervou náťahu) uvádza vo svojom poslednom katalógu Juwelier Schwoedt (9500?). Je veľmi pravdepodobné, že sú aj na predajni. Keď nie inak, tak sa stačí opýtať (info@schwoedt.com alebo kontaktný formulár na webe).

to ale neni

zenith Montre d'Aéronef Type 20 G

to je uplne jiny level rucni natah a prumer 57,5mm coz sem mel na ruce a neni mozno to nosita jmenuje se to

Pilot Montre D'Aerpmef Type 20   Upraveno uživatelem HROCH

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...