hejdik Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 (upraveno) Zdravím,Házím do placu návrh na zřízení pod-sekce v sekci srazy,nebo přímo ve foto-galerii,kam by se mohly dávat fotky z jednotlivých srazů.Jednalo by se o sekci,kde by si mohli účastnici jednotlivých regionálních či místních srazů založit vlastní vlákno,kam by se vkládaly buďto odkazy na externí galerie,nebo přímo fotky.Vkládání odkazů do stávajících vláken mi přijde dost nepřehledné a sám někdy strávím dost času,než zpětně vyhledám nějaké fotky v těchto vláknech.Osobně se vždy rád podívám na fotky ze srazů,kterých jsem se neúčastnil a jakožto fotící účastník některých srazů,bych takovou sekci přivítal.Děkuji za pozornost a přeji chronomagu a všem jeho zřizovatelům a obstaravatelům vše dobré.Martin Upraveno 24. července 2013 uživatelem hejdik
semi001 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Mě se to líbí, na začátku příspěvku, bych napsal datum, místo a normálně sázel foto. Zajímá mě, s čím tam chodí například kluci moravský :D
jankoxxx Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 tiez si myslim ze je to dobry napad
marosh Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 U nás na konci světa se na srazech jenom chlašče a balí se serviry. Max.si fotíme druhou tvář...
semi001 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 V 24. 7. 2013 v 10:58, marosh napsal: U nás na konci světa se na srazech jenom chlašče a balí se serviry. Max.si fotíme druhou tvář...Tak alespoň foto servirek
Ondrej71 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Supr nápad Martine, hlasuju pro
tombed Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Viděl bych to tak, že za každou buňku by byl určený jeden člověk, třeba za naší ostravskobeskydskou buňku by vkládání fotek mohl mít na starost Marosh, bo má titul a je zodpovědný, a ten by na začátku vybral hodinky, rozbil by stan, vytáhnul světla, nafotil, vrátil, a doma by fotky vložil do 24 hodin, bo jinak ban Su pro!
marosh Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Super nápad Tombeduszu, ale neměli bychom to projednat s vedením naší buňky?
tombed Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Myslím, že budou vyjímečně pro...
Frantik Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 V 24. 7. 2013 v 14:21, tombed napsal: Viděl bych to tak, že za každou buňku by byl určený jeden člověk, třeba za naší ostravskobeskydskou buňku by vkládání fotek mohl mít na starost Marosh, bo má titul a je zodpovědný, a ten by na začátku vybral hodinky, rozbil by stan, vytáhnul světla, nafotil, vrátil, a doma by fotky vložil do 24 hodin, bo jinak ban Su pro! A neni jednodušší pozvat Kibiho? S Marosem jsou si podobní a umi fotit ve tmě! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se