Lord Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 nasel sem na ebay tuto znacku, resp tento model http://cgi.ebay.com/NORTHERN-OLSMASTER-GMT...1QQcmdZViewItem docela me to prastilo do oka, nevite nekdo o te znacce neco?
Cyber Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Kopie Radiomir alarm/GMT - bohužel trošku přeplácaná. Originál je skvost, a za ty peníze tohle není špatný, ale ten Radiomir z toho čouhá jak sláma z bot, a indexy a ručky mají k originálu dost daleko. Ale proč ne....když se to někomu líbí.
vor Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Taky jsem se na ně díval, ale movement SW 350?? TO bude asi nějaká čína.
Cyber Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Taky jsem se na ně díval, ale movement SW 350?? TO bude asi nějaká čína. Je to čína. Myslím, že ta cena je dost jasná :-)
dubraro Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Je to Čína. Ale mají svůj půvab. Jsem nalomen
Lord Posted April 12, 2007 Author Report Posted April 12, 2007 je me jasne ze to je asi Cina,ale docela me zaujaly, tak jsem se jen optal
Recommended Posts