Kex Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Po velmi neblahé zkušenosti s Carrerami jsem byl na TH naštvaný, ale tohle vypadá opravdu fantasticky. Gratuluju k narozkám i krásným hodinám!
IzTaPa Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 aquaracery jsem vzdycky chtel... tenhle novy 'facelift' mi na standardni oceli prisel divnej, ale v cernem titanu je to jo jiny kafe - fakt moc pekny, spravne drsny vyraz!
stando Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Na datumovku na opačnej strane si stale neviem zvyknut, ale v tomto farebnom prevedeni mi to vobec neprekaza. Gratulacia k narodkam aj hodinkam
Daemonultimate Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 je jen několik vyjímek,kde se mi černá včetně pouzdra líbí a jsem rád,že jsi mi dopomohl k zařazení dalšího kusu.Tak,jak mi normální pětikila nicmoc neříkaj,tak tyhle mě přímo oslovily.Tak hned povícero gratulací najednou: Vše nej k narozkám,sic opožděně,ale člověk neni věštec,potom velká gratulace k výběru a i k hodinkám samotným.
pavzez Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Vše nejlepší k 35-nám. Vypadají suprově.
marsimx Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Hezky darek, dodatecne vse nej. Jak jsi spokojen s presnosti? Na zahranicnim foru jsem narazil na par komentaru, kde se resila ne prilis dobra presnost a myslim, ze i na chronomagu nekdo zminoval, ze AQ posilal v teto veci na reklamaci.
Peegee Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Hezky darek, dodatecne vse nej. Jak jsi spokojen s presnosti? Na zahranicnim foru jsem narazil na par komentaru, kde se resila ne prilis dobra presnost a myslim, ze i na chronomagu nekdo zminoval, ze AQ posilal v teto veci na reklamaci.Minulý majitel je nechal seřizovatNemůžu si stěžovat - dělají + 1s za dva dny :-). Na ETU dobrý ne ?
marsimx Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Minulý majitel je nechal seřizovatNemůžu si stěžovat - dělají + 1s za dva dny :-). Na ETU dobrý ne ?Hmm, to je solidni vysledek. Ja jsem myslel nepresnosti kolem 10 a vice sekund za den. Cetl jsem na zahranicnim foru, kde par majitelu AQ udavalo denni nepresnost az 30s. To pak alespon na me pusobi dojmem, ze na to vyrobce kasle a haze tam co mu dojde pod ruku. Tvoje presnost je ale paradni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se