rmx Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Pratele, dostal se mi do rukou budik KIPLE, uvnitr stroj Prim B-71, jde asi o nejakou vyvozni mutaci. Nevite nekdo neco vic ?
šarik Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 V tom samém provedení, ale s jiným nápisem jsem viděl u hodinářky a říkala, že je to PRIM. Asi toho dělali s různými nápisy povícero.
accutron Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 KIPLE je francouzská obchodní značka. V Eltonu a Chronotechně se pod touto značkou v 70-tých a 80-tách létechvyráběly budíky a hodiny. Vlastní obchod však se zákazníkem uzavíral podnik zahraničního obchodu Merkuria , nikoliv výrobní závod.
Guest tolja Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Tento "hajzlík",ale se značkou Prim,mě budil do školy.=)
tharvi Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 hmm, tak to nezavidim.... Je dost hlucny... Tento "hajzlík",ale se značkou Prim,mě budil do školy.=)
Xenomorfus Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 (edited) Trochu resuscituju tohle vlakno...Prave sem pri delani poradku doma nasel budik Kiple, fabrique en tchecoslovaquie....Natahl sem jej a tika, a zvoni...na mou euforii prohlasila pritelkyne, ze na to by se teda budit nechtela...Tak az ho vycistim, dam sem nejake foto...(prubnu ho i kuchnout) Edit: doplneni Edited October 30, 2016 by Xenomorfus
Xenomorfus Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Tak sem prerusil uklid a musel sem ho trosku ocistit...Pritelkyne prohlasila, ze do loznice to nesmi... Ted tika v obyvaku a pry ji to pripomina navstevy kdysi u babicky...(moc pozitivne se netvari) Nalezovy stav Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Nalezovy stav zezadu Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. B71 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Po vypucovani Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Jako zrcadlo Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Jeste by to chtelo trosku lepe vycistit, ale ted neni kdy...
Recommended Posts