Kazaam Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 (upraveno) Ahoj začíná mi zase hučet a tak koukám po quartz chronech, které jsou "ozvláštněny" hezkou komplikací veliké sek..dovky chronografu a pod tím i minutovky..postřehl jsem, že to má ETA 251.262 nebo 251.292. Zatím jsem našel od Hamiltonu ETO Chrono quartz a ty jejich quart regatty, ale do těch moc jít nechci. Pak Hydroconquest chrono od Longines a Miros Diver od Maurice Lacroix...a breitling, ale ten je už mimo mou dostupnost...nějaké rady či nápady k uvedeným nebo další, které ještě neznám? Upraveno 28. července 2013 uživatelem Kazaam
gougy Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Tag Heuer Link ("Jason Bourne chrono"). Jednoznačně doporučím jako nehorázně pohodlné a bezproblémové volnočasovky.
Kazaam Odesláno 28. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Tag Heuer Link ("Jason Bourne chrono"). Jednoznačně doporučím jako nehorázně pohodlné a bezproblémové volnočasovky.dík za typ ...koukám, že TH dělá s touhle komplikací i Formuly
gougy Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 dík za typ ...koukám, že TH dělá s touhle komplikací i Formuly Jj, ještě je dobrá vychytávka fakt, že nabízí nezávisle seřiditelnou hodinovou ručku (po hodinách +-) , takže při přechodu do jiného pásma, nebo na letní/zimní čas, není třeba zastavovat sekundovku..
Kazaam Odesláno 28. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2013 (upraveno) Jj, ještě je dobrá vychytávka fakt, že nabízí nezávisle seřiditelnou hodinovou ručku (po hodinách +-) , takže při přechodu do jiného pásma, nebo na letní/zimní čas, není třeba zastavovat sek..dovku..to je super věc..měl jsem to na Atlantikách ) ... jen teda ty ceny TH nejsou až taky super ...musel bych ještě chvilku čekat no... Jinak po dalším bádání jsem našel i Certiny, tak kdyby chtěl někdo vidět tuto funkci, tak video: http://www.youtube.com/watch?v=GZtWUw19qR4 A Rada Original Chronograph ... ale to není ještě úplně ono...gougy se docela trefil..až na tu cenu Upraveno 28. července 2013 uživatelem Kazaam
El Nano Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 tuším, že ještě řada DS Podium Big Size Chrono to má...
USER47 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Když ti jde o něco speciálního, co třeba tahle postarší šílenost? Není to sice žádná nádhera, ale ty ručičky jsou divočina, jaká se hned tak nevidí.
gougy Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 ale to není ještě úplně ono...gougy se docela trefil..až na tu cenu Nové byly u nás za 53 nebo 57 tis (teď nevím přesně), jeté se pohybují na chrono24 mezi 20 a 30 tis. podle stavu. Tak třeba ty nošené? /možná se do kolotoče prodejů dostanou i ty mé, uvidím, jak mě chytnou po návratu z pravidelného servisu a výměny těsněníček, ale mám je dost oblíbené, tak neslibuju /
Kazaam Odesláno 28. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2013 (upraveno) Když ti jde o něco speciálního, co třeba tahle postarší šílenost? Není to sice žádná nádhera, ale ty ručičky jsou divočina, jaká se hned tak nevidí .Dík, to je fakt slušná divočina..možná až moc )) ... něco podobnýho děla Caliber S od TH...když hodíš stopky, tak se všechny ručičky seřaděj nahoru na sebe Nové byly u nás za 53 nebo 57 tis (teď nevím přesně), jeté se pohybují na chrono24 mezi 20 a 30 tis. podle stavu. Tak třeba ty nošené? /možná se do kolotoče prodejů dostanou i ty mé, uvidím, jak mě chytnou po návratu z pravidelného servisu a výměny těsněníček, ale mám je dost oblíbené, tak neslibuju /Právě 20-30..to mi přijde už jako slušnej randál...jasný je to TH, ale přecejen i dost peněz Upraveno 28. července 2013 uživatelem Kazaam
sashator Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Sice ti asi moc nepomůžu ale tuhle vychytávku mají Longines LungoMare, které se ale bohužel pár let nedělají, každopádně při troše štěstí bys na ně někde mohl narazit, i zde se nedávno prodávaly.
Kazaam Odesláno 16. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 1 (2).jpgty jsou božský..hrozně se mi líbí ta verze od Sinnu, ale tyhle původní jsou to pravé...ale cenovka je trochu jinde
Kazaam Odesláno 16. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Sice ti asi moc nepomůžu ale tuhle vychytávku mají Longines LungoMare, které se ale bohužel pár let nedělají, každopádně při troše štěstí bys na ně někde mohl narazit, i zde se nedávno prodávaly.jj, to je stejný pohon asi jako u těch Longines HC, co jsem postoval nahoře, tyhle jsou teda elegantnější...ještě dělaj v quartzu klasický conquesty, který jsou jim docela blízko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se