Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

od včerejška se nemůžu rozhodnout jestli jim ten řemen sedí nebo ne. Asi bych tam dal spíš čistě bílé prošití ale...

A jsem slepej nebo se prostě smazala část debaty na téma  "DS Podium GMT a oblek"...

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

El Nano: neboj, k obleku je nemám ;-) A s tímto řemenem už vůbec. K obleku mám http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56085-tissot-visodate/page-2&do=findComment&comment=1001614.

Debata o Certinách s chronem k obleku je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64780-prosím-o-radu-certina-ds-podium-big-size-nebo/

Odesláno

Toto vlakno je Bozia prozretelnost :D  Riesim dilemu Chrono GMT vs Chrono Klasik :D Tie Chrono GMT v bielom su preparadne. Nie je ta luneta mala?? Alebo je to iba moj nezvyk so skosenym uhlom.

Gratulujem k prirastkom :D

Odesláno

Visodate jsou, pro mě jedny z nejhezčích Tissotu. A joo, já se lekl, že to někdo smáznul...moje chyba :)

PS.:a k obleku je klidně vem, ale asi spíš na černým krokoušovi. Někde tady byla parádní fotka...oblek + brutálně křiklavě zelené géčka ;)

Odesláno

Toto vlakno je Bozia prozretelnost :D  Riesim dilemu Chrono GMT vs Chrono Klasik :D Tie Chrono GMT v bielom su preparadne. Nie je ta luneta mala?? Alebo je to iba moj nezvyk so skosenym uhlom.

Gratulujem k prirastkom :D

mě se ve verzi bez GMT zdály malý a ani mě tak neoslovily jako ty Chrono GMT.  Co myslíš tou malou lunetou? Její šířku?

Odesláno

mě se ve verzi bez GMT zdály malý a ani mě tak neoslovily jako ty Chrono GMT.  Co myslíš tou malou lunetou? Její šířku?

Ano, presne to. Ja male hodinky nemam rad. Idealny priemer je 42 - 44mm

Odesláno

Ano, presne to. Ja male hodinky nemam rad. Idealny priemer je 42 - 44mm

Tak to jsi zde správně - oficiální stránky uvádějí 42 mm, některé jiné dokonce 42,8 mm... šupléru tu bohužel nemám, ale letmým přiložením pravítka to bude opravdu někde mezi tím... :)

Odesláno

tak já vzhledem k mojí ruce bych klidně mohl nosit i něco menšího, ale chrona musí být velký :D

tady máš pro představu o té lunetě fotku ze předu... :) mě ta velikost vyhovuje a abych byl upřímnej, tak bych byl nejradši kdyby tam s tím tachymetrem ani nebyla

post-24687-0-11406500-1379525630_thumb.jpg

Odesláno

Dakujem za paradne foto a info o rozmere :D  Tiez nemusim mat tenke hodinky. Pisu, ze je hrubka je 11,8mm, to by slo. Ak by bolo 12,5mm, tak je to ideal :D

Kde ste kupili hodinky? Ak smiem vediet. Ja ich pozeram v Polsku, lebo tam su tie ceny uplne niekde inde ako na SVK. Mam stastie, ze byvam iba 50km od hranic.

Odesláno

Dakujem za paradne foto a info o rozmere :D  Tiez nemusim mat tenke hodinky. Pisu, ze je hrubka je 11,8mm, to by slo. Ak by bolo 12,5mm, tak je to ideal :D

Kde ste kupili hodinky? Ak smiem vediet. Ja ich pozeram v Polsku, lebo tam su tie ceny uplne niekde inde ako na SVK. Mam stastie, ze byvam iba 50km od hranic.

Zaměř se na to Polsko...fakt to tam je levnější. Zkus http://swiss.com.pl/ objednáš přes net, vyzvedneš v Bialsko Bialej, zaplatíš o 4k míň než v ČR a kdyby sis náhodou na místě rozmyslel, že chceš jinou variantu těch hodinek než sis objednal, tak není vůbec problém. 

Odesláno (upraveno)

jj, to je v tom stejným nákupním centru jako to swiss.com.pl

kdybys tam náhodou pro ty hodinky jel nebo jen tak, mohl bys pro mě něco udělat? Kdyby sis vzpoměl a zeptal se na kolik vyjde ten origo silikon i se sponou, tak bych ti byl vděčný...:)

C001-639-17-057-00_zdj2.jpg

Upraveno uživatelem El Nano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...